söndag, oktober 31, 2010

WOW - ÖVER 50 000:-!!!

Mitt första mål var 5000:-. Det uppnåddes snabbt, men jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle kunna lägga till ytterligare en nolla på summan -  men det gjorde jag! Och vet ni vad?! Idag är det sista dagen i oktober och målet på 50 000:- är uppnått!!

Summan som kommit in är 50 250:- till min insamling till Cancerfonden. Men sen är det ytterligare 7 450:- som ni bidragit med till Rosa Bandet-insamlingen, vilket göra att den totala summan är 57 700:-. Ett stort TACK till er alla!! Pengar till cancerforskningen behövs och förhoppningsvis kommer cancer i framtiden vara en sjukdom som inte längre skrämmer oss.

Jag har förresten fått kontakt med ganska många gamla klasskompisar via Facebook. Men en sak slog mig idag som faktiskt är ganska otäck. Det är nämligen så att under slutet av 90-talet pluggade jag turism på folkhögskola under ett års tid. Av oss i klassen är det fyra som har eller har haft cancer! Jag har ju inte kontakt med alla så om det är ännu fler vet jag inte. Det är säkert bara en slump, men att vi trots allt är fyra ganska unga tjejer (i en klass på ca 25?) som drabbats känns ändå ganska mycket.

9 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Det är fantastisk att du samlat in så mycket pengar, och mer lär det nog bli:)

Kram från Lisbet

Mamma Mima på Landet sa...

Underbart! Hejja hejja!

Va läskigt med så många! Det va så i min mammagrupp (med Adam) där fick 2 bc av 5. En överlevde. Det är hemskt! Då va vi alla under 30.

Jag hoppas att forskningen går fort fram nu!
Kram å go natt! /Mima

Josefin sa...

Wow Linda!
Vilken summa =)
Otäckt att så många drabbats =( Kram

Lisa sa...

Wow vad pengar du samlat in!! Härligt!!

Usch ja det var många drabbade i din klass. Vet inte hur det är i min gamla klass. Vet bara att 1 dött (i samma cancer som mig) och att jag har det men kanske finns där fler.

Kram Lisa/Shakiro

Anonym sa...

härligt med pengarna.
skumt med cancermängden. Det är alldeles för många och alldeles för unga rent statistiskt.

äppelblomman sa...

WOW så fantastiskt roligt att du fått in så mycket pengar!!
Verkligen otäckt att det drabbats så många ur din gamla klass:-( Hemska otäcka cancer:-(
Kram K

Lotta A sa...

Det är fantastiskt vilken summa du samlat in!
Du är helt enastående....:-)

Kram Från Lotta

Anonym sa...

Förlåt men kan det vara att så att det beror på bh med stålskenor som trycker. Såg att man inte får använda sådana bh när man ammar. Tjejer som boxas användes bröstskydd, eftersom slag mot bröst kan göra att cancer utvecklas.

Är det bara jag som ser ett samband mellan att bröstcancer ökat efter att bh med stålbågar börjat användas?

Egentligen så är det naturliga tillståndet att inte använda bh alls. Vilken dumsnut var det som började införa bh. Det har förstört mångas axlar mm.

Kul att du fått in så mycket pengar till cancerförskningen!

Krya på dej! Jag tänker på dej varje dag
Eva

Anonym sa...

det är jättemånga lärare på en skola som heter Forsenskolan i Tidaholm som har/haft bröstcancer. De tror att de beror på allt mögel som är i skolan.

De håller på o bygger en ny Forsenskola nu som ska vara klar 2012.