måndag, oktober 04, 2010

VILL NI SE MIG?

Jag vet att mina vänner tycker det är lite roligt när deras besöksstatistik skjuter i höjden. ;-) Så jag tänkte att om ni vill se bilder från strålningen idag så kan ni kika in på Marias blogg. Hon har just lagt ut ett par stycken och även skrivit om när hon var med mig där idag.


Marias blogg - "en fembarnsmammas dagbok"Vill ni se och läsa mera om mig så kan ni ta en titt på min vän Lisas blogg. Hon uppmärksammar rosa bandet nu i oktober. Idag har hon lagt ut en intervju där hon frågat mig om lite av varje när det gäller min sjukdom.


Lisas blogg - "my life"


Jag tycker även att ni ska besöka Malins blogg där ni just nu kan vinna ett fint och praktiskt sovskydd till barnvagnen från Hand by MiMA. Tävlingen avslutas i morgon den 5 oktober.


Malins blogg - "mamma Malin"


Vill ni köpa ett sovskydd från Hand by MiMA i det ekologiska tyget "Star" från Lundmyr gör ni en god gärning. Under hela oktober månad gäller följande kampanj - av de 249:- som sovskyddet kostar går hela 200:- direkt till Cancerfonden!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Linda du måste få hjälp av ASIH. Min far har det och han har inte behövt lämna sitt hem på 9 månader. Alla prover tas i hemmet, han får näringsdropp och blod i hemmet. han har fått en bra säng och stöttning så ofta han behöver. Någon gång i veckan kommer även läkaren utöver sjuksköterskorna och sjukskötarna.

Kram.

Anonym sa...

Det tänkte jag också på. Det verkar vara en extremt vettig form av sjukvård.

Anonym sa...

Sitter här med tårar på mina kinder. Livet är så orättvist! Kämpa på och njut av varje stund tillsammans med dina fina barn och man! Du verkar vara så stark trots sjukdomen, beundrar dig verkligen!