fredag, oktober 01, 2010

VILKET UPPSVING!

Flera av mina vänner som också bloggar säger att det syns tydligt i besöksstatistiken när jag har länkat till deras sidor. Idag har samma sak hänt mig. Lotta länkade till den i morse och oj vad många fler besökare det är som hittat hit! Välkomna!!Den senaste veckans besök. Vid halv elva i kväll har bloggen haft 7860 unika besökare enligt Statcounter

Nu är det mera sömn som gäller för min del. Hade tänkt svara på några mail, men risken finns tyvärr att jag somnar här snart med den bärbara datorn som huvudkudde.

I morgon ska äldste sonen och hans tjejkompis Cornelia ha pyjamasparty. De fyller år i oktober båda två. Hon och Adam har känt varandra hela livet och redan på dagis när de var riktigt små var de så söta tillsammans. Det är roligt att de fortfarande är så bra kompisar och träffas ofta på fritiden. Det är nästan som att ha en dotter i huset. Stort GRATTIS till dig Cornelia som fyller 11 år i morgon! :-)


Inbjudningskortet som jag gjorde till deras Halloween-party förra året.

4 kommentarer:

Lotta A sa...

Oj,snacka om att det är många som läser din blogg!

Det låter kul med ett pyjamasparty, hoppas Adam och hans kompisar får en lyckad kväll i morgon!

Kram Lotta

Annika sa...

Vilken fin blogg du har! Önskar bara att du fick skriva om annat än cancer... Hoppas och önskar av hela mitt hjärta att du blir bättre. Tack för att du delar med dig. Stor varm kram från en ny läsare.

Ingela sa...

Skönt att det gick så smidigt med strålinställningarna. Nu håller jag tummar och tår för att strålarna gör det dom ska på måndag! Lycka till med kalaset!
Stor kram från Busan

Anna-Karin.S sa...

Adam o Cornelia <3 tänk att dom blivit så stora, kommer ju mest ihåg dom från dagis.....
Hoppas verkligen att strålningen ska hjäpa denna gången!så du sen kan åka på din resa tillsammans med din fina man. Lycka till!

kram Anna-Karin.S