söndag, oktober 17, 2010

TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST

Jag är så trött, trött, trött... och trött på att vara trött.

Tänk om man kunde omvandla våra barns överskottsenergi till ett piller! Det vore något! Fast risken är nog stor att det skulle bli så starkt att det klassas som narkotika. ;-)

Även idag var Erik väldigt morgonpigg. Fattar inte vad det är som gör att han tror att det är morgon redan vid halv fem. Det är ju fortfarande mörkt då. Dessutom kämpade jag för att hålla honom vaken en stund extra igår kväll, men det hjälpte inte heller.


Mår tyvärr lite sisådär idag också. Har fått lite feber så det kan säkert vara därför.

5 kommentarer:

Lotta A sa...

Det låter tufft att ständigt vara så trött......
Ja, tänk om det fanns något piller som kunde göra susen.

Men jag tror att, är man trött är nog det enda att lyssna på kroppen. Och låta den bestämma dagens tempo och takt.

Tänker på dej.

Stor kram Från Lotta

Anonym sa...

Ja du, om det gick att paketera barnens energi i ett litet piller så skulle man vara miljonär. L har varit vaken till och från hela natten, sovit väldigt oroligt mestadels hela tiden. Börjar fundera på om inte den där förkylningen ska släppa snart. Fyra veckor med snorig näsa och envis hosta är ingen höjdare för en sån liten fis.

Håller tummarna för att du är piggare snart!

Kram, P

Åsa sa...

Jag minns mina egna tidiga morgnar med barnen som ibland vaknade tidigt. Men då var jag ju inte sjuk. Det är ju förstås extra jobbigt för dig. Men, hur är det med den hjälp du skulle få? Får du lite egen tid att sova senare under dagen?

Kristina sa...

Skönt se dig här i alla fall. Men det där med tröttheten känner jag igen. Det är som om den äter upp en o det går inte att förklara för ngn annan som inte känt den, är som en förlamande trötthet. Hoppas att du får lite nya krafter under dagen.
Kram Kristian I Umeå

Linda sa...

Åsa: Under veckorna lutar det åt att vi ska få hjälp. Det sista som återstår är ett beslut och klartecken från politikerna här i vår kommun.

Under helgerna får vi klara oss själva. Min man har gått upp med barnen på morgonen så att jag kunnat ligga kvar i sängen. Men det är ändå svårt att kunna sova vidare för våra små är skapligt högljudda.