lördag, oktober 16, 2010

BÄTTRE DAGAR ÄN DENNA ÖNSKAS

Har just spenderat kvällen i soffan och tittat på Pretty Woman som gick på 5:an . Oj, det var lääängesen sist jag såg den filmen. Men den är fortfarande bra! En sån där mysig gammal kärleksfilm som på något sätt står sig genom åren.

För övrigt har det varit en ganska lugn lördag. Jag vaknade med huvudvärk i morse, har varit trött och inte orkat göra så mycket. Klockan var nog runt halv ett innan jag kom ur sängen. Men natten var jobbig. Lyckades inte somna förrän någon gång efter tre. Var visserligen nära att somna hur många gånger som helst, men vaknade bland annat av konstiga drömmar (har märkt att om jag tar mina mediciner för sent på kvällen så drömmer jag ofta mardrömmar). Till slut somnade jag iallafall, men vår morgonpigge lille Erik vaknade redan halv fem och tyckte att det var morgon. Inte så himla roligt när man själv bara har sovit ca 1½ timma.

Under eftermiddagen mådde jag rätt okej. Min pappa och moster med familj var här en sväng. Vi åt tårta för min mamma vann en från Västgötabladet. Hon blev nr 1000 som gillar dem på Facebook. Så i morse var tidningen hemma hos dem och tog en massa bilder, så det får ni spana in sen. :-)

En specialdesignad VB-tårta!William sitter och myser med min moster.


Vår morgonpigge lille Erik.

Nu ikväll har jag känt mig lite "konstig". Kan inte sätta fingret exakt på vad det är, men jag är trött, yr, känner mig lite illamående, har ont lite här och var... nej, nu får det bli sängen och hoppas att morgondagen blir en bättre dag.

8 kommentarer:

Fnissi sa...

Vad roligt att det var din mamma som blev nr 1000! =)
Ser fram emot att läsa om dem i vb snart nu då.
Hoppas du får en bättre dag idag!
KRAM

Johanna sa...

Hoppas du fick en bättre natt denna natten!!!

Många kramar Johanna

Lotta A sa...

Jag kan bara föreställa mej ,att du måste vara extremt trött om dagarna.
När du inte får så mycket sömn under natten......
Trist när nätterna blir så jobbiga.

Mysigt att få lite besök! Och att smaska i sig lite god och fin tårta.
Den såg mycket tjusig ut!

Hoppas att du har kunnat sova mycket bättre i natt.

Kram från Lotta

Åsa sa...

Det låter som en trevlig dag! Jag hoppas att du snart mår bättre och att det "konstiga" du känner inte är nån eländig förkylning eller nåt. Gott med tårta!

Anonym sa...

Hoppas du får en bättre dag idag!

kram på dig Gunilla N

Pernilla sa...

Jag hoppas denna dag blir mycket bättre för dig! I oslo är det en fantastisk höstdag, hoppas det är lika hos dig!

Anonym sa...

Usch såna nätter är ju inte roliga! Hoppas du fått sova bättre nu :) Du är ju helt enkelt bäst Linda, vilken tjej du är! Igår köpte jag Rosa bandet och hade dig i tankarna. Massa kram på dig! /Sarah

Anonym sa...

Tänker på dej.
Du sänder positiv energi.
Fina fina barn.
/Vally