onsdag, oktober 06, 2010

NÅGRA RADER FRÅN SOFFAN

Idag är det inte en jättebra dag. :-( Vaknade säkert hundra gånger i natt för att jag hade ont. Säkert en "biverkning" av strålningen, eller så kanske det inte var så smart att åka på vattengympan ändå igår fastän jag tog det lugnt?!

Dessutom vaknade William redan före sex och var ledsen. Han ville till mormor! Tror jag det när mamma var tråkig och försökte få honom att somna om.

Är jättetrött nu och har sovit en liten stund på soffan, men det får nog bli en fortsatt lugn dag.

10 kommentarer:

Magdalena sa...

Hej min vän! Ja, det kan ju vara en biverkning av strålningen... Hoppas i alla fall att smärtan snart vänder. Passa på att vila mycket - och orkar du har du ju några filner att titta på ! ;-) Skickar massa massa kramar till dig!

Malin sa...

Styrkekramar från mig med till dig Linda!

Lotta A sa...

Trist att du sovit dåligt i natt....
Hoppas strålningen har god effekt, så att smärtan snart klingar av och ger med sig.

Så skönt att du har kunnat slumra lite på soffan i dag. Ibland kan det vara skönt med en lugnare dag.....

Tänker på dej
Kram från Lotta

Anonym sa...

Jag hoppas att strålningen gör det onda bättre. Jag har tänkt att kommentera länge nu men har inte kommit till skott förrän nu. Jag blir lite orolig över att du inte har fått någon behandling mot dina levermetastaser än. Mig veterligen så hjälper inte Zometa mot levermetastaser utan endast eventuellt mot de i skelettet. Du har fått några olika sorter men det finns en rad andra gifter som kan fungera utmärkt. En del av smärtan kan komma från levern och varför har inte läkarna påbörjat någon behandling mot levermetastaserna, de är de verkligt farliga? När min mamma fick besked om spridning hade hon spridning i hela skelettet samt i båda leverloberna, behandling påbörjades redan efter någon dag. Jag förstår inte riktigt dröjsmålet... Tänker på dig och håller tummarna. Jenny

Åsa sa...

styrka till dig

Emma-Lou sa...

Vad duktig du är, vila nu och var stolt över dig själv.

Allt bra med dig/er annars? Kram.

kerstin sa...

En bamse kram till dg

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej!

Hoppas du kunde vila i eftermiddag sen? Jag skickar snart ett sms. Fick ett telefonsmatal nyss... Jag hoppas mötet går bra i morgon!

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

äppelblomman sa...

Hoppas att du har fått vila mycket idag och att du vaknar upp pigg imorgon, så gott det går!!! Tycker de är jobbig med för lite sömn själv och då är jag helt frisk...
Sov gott inatt fina Linda!!!
Massor av kramar till dej

C sa...

Hej Linda...
jag hittade hit via Cecilia Blankens blogg, blev nyfiken o jag kunde inte sluta läsa. Beundra hur stark du är!! Det gör ont i mig och det gör mig även arg att Du trots Din styrka kanske inte kommer att vara vinnaren över ditt eget liv! Missförstå mig rätt.


Alla styrka till dig och din familj!
*Keep on fighting*

/C