fredag, oktober 22, 2010

KL 6:15

Har tyvärr fortfarande inte lyckats somna! Tror snart jag blir knäpp. Barnen har avlöst varandra hela natten med att hosta, tappa nappen och skrika! :-( Jag är sååå trött!

21 kommentarer:

Helena sa...

Men usch vilken jobbig natt du haft.
Kramar Helena

Elsa sa...

Fy vad jobbigt för dig. Önskar jag kunde skicka sömn till dig. Att du skulle få känna dig utvilad och må bra.

Anonym sa...

När skulle din hemtjänst börja? Är det så att hon kan gå iväg med barnen på tex en lekplats eller så också??
Stackars dig... Jag som tyckte det var slitigt bara av att vara mamma när mina var så små... :(

Anonym sa...

Men det får väl din man ta!

Lotta A sa...

Nä, fy så fruktansvärt jobbigt......!
Och du som skrev att du var trött i går kväll.
Hoppas du får lite hjälp med barnen i dag, så att du kan sova gott några timmar under dagen.

Kram Från Lotta

Johanna sa...

Stackars dig :-(

Anonym sa...

Jag kan bara inte förstå att inte din/er mardrömslika situation kan lösas bättre!

Jag höll också på att bli galen av sömnbrist ibland när barnen var små men jag var FRISK och det var ändå överjobbigt.

Det går bara inte att acceptera att du ska ha det så här!!

Den utlovade hjälpen - var är den?

Linda, jag blir så arg.

Kram från Anna

inkan8 sa...

usch vad jobbigt.
INTE lätt med småttingar som är griniga och man inte vet vad det är.
STOR Kram

anna sa...

Men Linda! jag blir så fruktasvärt upprörd, varför får du/ni ingen ?? Hur är det möjligt?? Hur du orkar övergår allt förstånd. Jag önskar så att jag kunde göra något för dig, bor dock i örebro annars hade jag kommit och hjälpt er med barnen. jag känner inte er men har följt din blogg länge. finner hela situationen som totalt galen. jag hoppas att det finns vänner, grannar eller släkt som ställer upp för er nu i eran ohållbara situation.
tusen varma kramar från Anna

Anonym sa...

Skaffa öronproppar. Barnen klarar sig. Funkade för mig! Annie

Ulrica sa...

Hej Linda!

Jag blev så otroligt rörd när jag läser om dig, dina barn, ja hela din familj & eran situation. Otroligt att du orkar, du verkar vara en kämpe. Jag undrar om det är ok att jag länkartill dig i min blogg då jag tänkte skriva ett inlägg om just denna hemska sjukdom som du & många andra drabbas av.

Min älskade mamma reste till himlen i jul som var efter en otroligt tuff tid. Jag rasade ihop totalt efter detta med depression osv. Dessförinnan gick jag igenom en tuff skillsmässa. Jag har själv FMS som är riktigt tufft att leva med då jag har fruktansvärt jobbigt. Jag känner igen mig mycket i allas berättelser om att det inte går att sova pga. av värk, inte göra så mkt över huvud taget. Jag är förtidspensionerad, tar mig sällan ut & har det många gånger ett rent helvete! Trots detta så har jag åtminstone ännu så länge förmånen att få vara med mina älskade barn. Men annars är det mycket lika. Hoppas du har tid & ork att skriva en rad tillbaka.

Krama om din man & dina underbart söta små barn & framförallt, se till att ta hand om dig & få tid att vila.

Du kan även kolla i min pysselblogg om du vill.
www.mysmumlan.blogspot.com

Många styrkekramar från Ulrica

Anonym sa...

Hoppas att någon handläggare i din kommun läser detta och SKÄMS SKÄMS SKÄMS!!

äppelblomman sa...

Uscha va jobbigt de låter:-( När ska ni få den hjälp som ni har blivit lovade att få? Hoppas att ni snaras få den hjälpen, för du måste ju sova!
Hoppas att ni får lite hjälp idag så att du får sova!!
Stora kramar till dej

Pysslan sa...

Usch, va jobbigt! Du är min hjältinna och jag önskar dig allt det bästa och det inkluderar sömn. Hoppas att du får lite sömn idag på dagen. Kram Heidi

Caroline sa...

Fy stackars dig! Du måste få sömn idag för att återhämta dig! kram

Lena Eriksson sa...

Ja livet är tufft mot dej! Jag tycker du är otroligt duktig som fixar allt så bra! Önskar dej allt gott! Stor kram Lena

Anonym sa...

Vad är det som händer med hemhjälpen? Utreder kommunen fortfarande och vad är det grubblar på? jag fixar knappt att läsa om hur du har det. eller det gör jag ju så klart men jag lider med dig och jag fattar verkligen inte vad de sysslar med. Sätt oss dina bloggläsare på lite mejljobb. Säg till om det fortfarande inte har läst sig. du måste ju få vila!

Lisbet Lindell sa...

Usch, stackars dig, hoppas du fåpr möjlighet att sova lite på dagen..

Kram Lisbet

Anonym sa...

Jag förstår inte hur du står ut???? Skrik! Du måste få hjälp....NU!!!! Du kommer kollapsa snart, är jag rädd. Din man får lov att stanna hemma ett par dagar i alla fall. NU!
Stina

Anonym sa...

Hej Linda!
Stackars, stackars dig. Fy faderullan.
När jag går tillbaka och läser din blogg eftersom jag är ganska ny här så reagerar jag på att du och din man delar på nattpassen.
Finns det ingen som fattar att du behöver din sömn för att hålla ihop och finnas så länge som möjligt för barnens skull framförallt. De har ju bara en mamma.
Din man behöver vara hemma på heltid så att han orkar med nattpassen. För även om ni får hjälp av kommunen så är det väl ändå inte på natten. Din man MÅSTE fatta att du är viktigare än hans jobb just nu.

Massor av kramar!

Lova

Sleeping Beauty sa...

Det låter ju helt vansinnigt!! Varför lägger du dig inte i ett EGET rum med öronproppar där du kan få lugn och ro och den sömn du så väl behöver? Har ni inget extrarum så får väl barnen dela istället. Barnens PAPPA får ju såklart ta barnen på natten, ÄVEN om han jobbar på dagtid. Hur gör alla ensamstående föräldrar?! En god och ihållande sömn är ju viktig för vem som helst, SÄRSKILT för en dödssjuk. Det är ju då kroppen och själen läker och återhämtar sig och immunförsvaret stärks etc. Säkert väldigt viktigt för att orka de tuffa behandlingarna.
Era barn verkar väldigt infektionskänsliga, ögon- och öroninflammationer avlöser varandra... Låter extremt jobbigt. Du behöver ju verkligen få MINST 8 h sömn/natt!!