fredag, oktober 15, 2010

HÄRLIGT HÖSTVÄDER OCH FINA FÅR

Idag är det ganska kallt ute, men solen skiner och det är ju härligt! Jag och William var ute en sväng förut. Han ville titta på fåren som finns på andra sidan vägen.


Kanske har ni som läser detta också små barn som vill titta på fåren - varsågod! ;-)William hade lite feber igår kväll, men det var något som gick över snabbt för redan idag är han feberfri. Skönt det! Nu hoppas vi att detta håller i sig över helgen... och gärna ett bra tag till...!

9 kommentarer:

Moa sa...

Vilken härlig miljö!! Tror säkert fåren blir glada när William kommer och hälsar på! :)

Heartbeatdesign sa...

va fina kort du tar och lägger upp på din blogg :)

Kika gärna in http://heartbeatdesign.blogspot.com för beställningar av mössor - stora som små

Neena sa...

Hej Linda ! Med delvis samma erfarenhet som du av sjukdomen tycker jag du skall kräva att få komma tidigare för att kolla din axel. Man måste tjata är något jag erfarit flera ggr och eftersom tid är en bristvara i cancervärlden så ...Trevlig helg

malin sa...

Måste bara säga att du berör mig så otroligt. Det kan bara vara människor med vackra själar som du som tar så otroligt vackra kort.

Det strålar igenom.

Många kramar!

Anonym sa...

underbara bilder som alltid.

Tant Janet sa...

Jättefina kort, du verkar vara en underbara mamma, maka och vän. Kram

kerstin sa...

Vilken härlig uppväxt miljö dina barn har Njut Linda trevlig helg kram

Anonym sa...

Hej!
Jag har följt din blogg ett tag men inte kommit för mig att skriva en komentar, man vet inte helt vad man ska skriva för jag vet ju att det inte hjälper vad man än säger.
Du är en stark människa, ditt mod kommer att följa mig det är jag säker på! Jag har inte själv varit drabbad men har hatt nära anhöriga med canser monster i sig. Jag har en annan erfarenhet och det är som anhörig! Den som blir kvar när katastrofen är ett faktum.
Jag beundrar även din man som orkar för att man är tvungen, älskar man så gör man. Detta blev svamligt haha.. Jag ville igentligen bara säga att jag inte har så små barn som uppskattar att titta på får, men kom på iden att visa min fega lilla valp det klippet.. Å han pep utav bara den haha Så din goding till grabb uppskatta det nog mer :)

Lotta A sa...

Mysigt att ha en får hage så nära där man bor. Jag kan tänka mej att barnen tycker det är roligt, med alla djuren........

Så skönt att det inte blev något värre med William.
Alltid smidigast när barnen är friska och krya.

Kram från MEJ