fredag, oktober 15, 2010

FEL DOS?

Åh så fumlig man kan vara ibland då! Skulle ta min dos smärtlindring förut. Det är två olika tabletter jag tar (samma sort, men olika styrka). De är rätt små så jag brukar svälja båda samtidigt. Men så råkade en av dem ramla ut ur munnen och föll rakt ner i slasken. Borta!! Och den andra hade jag redan svalt.

Frågan är nu vilken som ramlade ut och vilken jag svalde?! Jaja, får väl se om jag känner mig extra snurrig om en liten stund eller inte! Jag har i och för sig rätt så ont i axeln och även ganska ont även i vid revbenen på ena sidan, så råkade det bli lite för mycket smärtlindring så gör det nog inte så mycket.


Vill tacka så jättemycket för alla kommentarer jag får här på bloggen. Jag ser att ni är ganska många som kikar in här varje dag så det är alltid väldigt roligt när en del av er lämnar ett avtryck. :-)

På tal om kommentarer... det var någon av er som skrev att jag borde försöka komma in lite tidigare för att kolla upp min onda axel. Jag har kollat upp den. Gjorde dels en skelettscint för ett tag sedan, men även en vanlig röntgen denna veckan för att utesluta så det inte var en fraktur. Det var det inte, men det finns någon "skit" någonstans vid ledkulan i axeln tror jag de sa.

Nästa vecka ska jag in och träffa min läkare, få min Zometa-behandling och Zoladex-spruta. Jag tror även att det kunde bli aktuellt med en strålbehandling då. Den botar tyvärr inte min cancer utan är främst i smärtlindrande syfte. Läkaren jag pratade med häromdagen sa att det spelar inte så stor roll om jag kom in direkt eller väntade en vecka med behandlingen. Ja, inte mer än att jag får gå och ha ont en extra vecka då.Den här iPhone-katten tycker William, 2 år, är väldigt rolig. Den härmar en när man pratar med den. Spelade in William förut när han låg hos mig i soffan och skulle sova men hellre ägnade sig åt att "sjunga" och berätta för mig om alla andra han känner som också skulle sova... :-)

- Pappa sove soffan?
- Ja, pappa ligger och sover.
- Mommo sove åsså?
- Ja, mormor sover nog hon också.
- Sove moffa?
- Ja, morfar sover.
- Ceasar sove?
- Ja, Ceasar sover. Men nu måste du också sova!
- Näääe, INTE sova!! Sove Aban?
- Ja, Adam sover också. God natt nu William.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda! Jag läser ofta och blir orolig att du har inte när det dröjer länge mellan inläggen. Ser ni på idol i familjen Carlgren? Det har vi i familjen Nord/Widlert gjort ikväll :)

KRAM Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com

Anonym sa...

Jag brukar alltid vara positiv till läkare men den sorten som säger saker som att det inte spelar någon roll om du får behandling en vecka tidigare eller senare skulle jag gärna knäcka alla ben på. Mycket sorgligt att höra att den typen fortfarande jobbar som läkare. Det är väl helt självklart att du och alla andra som har ont ska ha hjälp så fort det bara är möjligt. Om det inte spelar någon roll hoppas jag att det inte spelar någon roll när han blir sjuk heller.

Suss sa...

Ville berätta för dig Linda, att jag redan fått beställningar på 12 Rosa Bandet armband bara idag. Åsså lite andra smycken med, men 12 stycken! Minst hälften av dem hade gått till min sida från dig och nu idag har jag alltså tjänat in 600:- till Rosa Bandet. Galet bra! (om nu ingen ångrar sig, har ju inte fått betalt än..)
Tack för att du länkat! =D

Kram och gonatt
//Suss

Amanda sa...

mina varmaste styrkekramar till hela familjen..du o ni finns i mina tankar hela tiden! kramar <3

Lotta A sa...

Fy, så jobbigt med din axel som spökar, och som gör att du besväras av smärta.

Hoppas att det blev bra med smärtlindringen......
Så att du kan sova gott i natt.

Trevlig helg till dej, och din fina familj.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej Linda!

Är en flitig läsare av din blogg och ditt öde påverkar mig så mycket!! Jag tänker på dig och din familj och håller alla tummar för er.

Vill ge dig ett tips ang. tabletterna, ifall det skulle hända igen att du tappar en eller av någon annan anledning behöver kunna skilja på dem. På fass.se kan man söka fram sitt läkemedel och där finns även en beskrivning av hur det ser ut, samt foto.

Kramar

Ulrika

inkan8 sa...

Jag läser varenda dag.
OFta går jag in fler gånger.
Ska skriva mer för jag kommenterar sällan.
Kram

Anna sa...

Har läst din blogg ett tag och tänker på hur jobbigt du har det.

Men när jag läser får jag ofta intrycket av att du skriver om något trivialt när du skriver om din svåra cancer. Du skriver om det på samma sätt som om du tex skriver att du ätit god mat, sett ett program på tv osv. Som om du inte hade cancer. Du måste vara jättestark om du så stenhårt accepterat ditt öde. Men det är nog mer normalt att det är någon försvarsmekanism, att man inte tar in det hemska.

Hoppas att du inte ska ha så ont, och att smärtisen hjälper bra!

Stor kram!

Sofie sa...

Men Linda jag blir så ledsen.Vadå spelar ingen roll en vecka hit eller dit vad e d för läkare? Kram till dej krigar prinsessan du finns i mina tankar ofta

Anonym sa...

Den där katten gillar min 3 åring också, han älskar att slå den i huvudet så den ramlar ner på golvet och stönar. Men sen är han snäll mot den och klappar den på magen så den kurrar och ger den mjölk att dricka. Som om han sa förlåt till katten igen. Sötnos!
Kram till dig från en som kikar in varje dag men inte skriver jämt. Skönt att madrassen hjälpte, vet att mammas madrasser ifrån sjukhuset var inplastade en del utav dem också. Inte skönt och trevligt....
KRAM Somris

Fru Söderlund sa...

Hej!
Det var länge sen jag kommenterade men jag läser din blogg flera gånger om dagen. Jo, jag har förvisso tråkigt men din blogg är så himla bra!
Hoppas du får jätte trevligt i New York!

Anonym sa...

Gaah söt bild :D
Undrar bara ifall du skulle vilja rösta på mig här: http://www.yourmoda.se/klanning2010/?id=13799&srt=t

Skulle vara jätte snällt och betyda jätte mycket! KRAM , ha en fortsatt bra dag sötnos.

//WWW.SOCOSY.BLOGG.SE :)

Mia sa...

Hej Linda,

Hittade till din blogg för några veckor sedan och sedan dess är jag fast. Jag beundrar dig för ditt mod och din inställning, jag fashineras av dina bilder och jag förtrollas av dina söta barn. :)

Ville bara göra ett avtryck, jag har en fotoblogg som du gärna får kika in på, men jag har inte uppdaterat den alls på sistone, mer än med min lille son som kom i april.

Kram och tack för all livsgläde och allt mod som du berikar mig med.