söndag, oktober 10, 2010

DÅLIG BATTERITID?

Jag känner mig som ett uppladdningsbart batteri som börjat se sina bästa dagar. Även om jag laddar det länge så håller det bara en kort stund.


Vad finns det för likheter mellan mig och en Duracell-kanin?! Kan inte komma på en enda.

Igår kväll somnade jag tidigt medan jag nattade William. Att ligga intill ett sovande barn är verkligen ett sömnpiller! Nu, nästan 14 timmar senare, ligger jag fortfarande kvar här i sängen och funderar på hur jag ska orka gå upp.

Det var nog tur att jag somnade tidigt igår kväll för det blev ganska sönderhackad sömn under natten. Lille Erik har hostat, hostat och hostat!! Stackars honom. Och stackars oss andra också som väcks av det. Envisa hosta som aldrig verkar vilja gå över!

Har flera olika saker som jag tänkte att jag ska skriva om. Fotostudion, recension av en barnbok, vad vi gjorde för nåt roligt igår, svara på några av era frågor m.m. Men det får bli lite senare. Nu ska jag blunda en liten stund till.

6 kommentarer:

Lotta A sa...

Det låter tufft att känna sig så trött !
Sen inte heller få sova en hel natt....
Så synd om lille Erik, som besväras av envis hosta.

Hoppas att ni får en lugn dag och att du kan vila och ta igen dej. Så mycket som du behöver.
Så dina batterier laddas upp lite.....

Tänker på dej
Kram Från Lotta

Helena sa...

Hej Linda!

Vill bara skicka varma tankar till dig. Du beskriver ju om så mycket jobbigt samtidigt. De flesta drabbas ju av en sak i taget. Men som du så riktigt skriver; det finns mycket som tar energi. Alla som har haft småbarn vet vad det tar att inte få sova en hel natt under lång tid. Dessutom så har du värken, och långvarig värk tar otroligt med energi!

Tänker mycket på dig! / Helena

Anonym sa...

Hej,
stackars er :( min yngste son fick astma hosta som inte ville gà òver efter en envis fòrkylning. Min barnlàkare sa till mig att ge honom vanliga allergi droppar ( antihistamin) och det med vanlig vicks pà bròstet hjàlpte.
Kram till er alla Maria

Anonym sa...

jag tycker det är skumt att lille Erik hostar så lång tid.vad säger läkarvetenskapen? astma? något som behöver en medicin?
och sov på du bara och skriv när du är piggare. det är bara kul att läsa flera inlägg.

Anonym sa...

Du är lika söt som en duracellkanin och mycket jäklar anamma. Finns många likheter.
'
kram på dig! Gunilla N

Anonym sa...

Du är lika söt som en duracellkanin och mycket jäklar anamma. Finns många likheter.
'
kram på dig! Gunilla N