söndag, oktober 10, 2010

BLOGGEN MED DET LILLA EXTRA PÅ TOPPEN


Tack Fnissi för den här söta awarden! Jag fick den med motiveringen: "Vill ge detta pris till Linda som bloggar om sitt liv med småbarn och bröstcancer som spridit sig. Jag tycker att hon är fantastisk som delar med sig så av sina funderingar och sin vardag!  Hon samlar in pengar till bröstcancerforskningen, är en jätteduktig fotograf, har en massa fina djur, goa barn och skriver om en massa annat som är mycket läsvärt!". 

Tack snälla för dina fina ord om mig! :-)  

Tre frågor ska besvaras när man får denna award:

1. Vad känns viktigt för dig?
- Det är mycket, men allra viktigast är att få så mycket kvalitetstid tillsammans med mina nära och kära som möjligt!

2. Vad är din älsklingsfärg?
- Oj, den frågan är lite svår för jag tycker att nästan alla färger är fina. Blått, rosa, rött, grönt, vitt, svart...

3. Vilka tre vänner vill du ge detta pris till?
- Jag vill ge priset till..

Maria - Vi känner varandra sedan vi var au pairer i USA för en massa år sedan. Hon startade sin blogg ganska nyss. Hon skriver så fint om deras lilla dotter och jag är inne där och läser varenda dag. Hon vet precis som jag hur det är när livet inte riktigt blir som man tänkte sig och när man måste spendera mycket tid på sjukhus. Då deras lilla solstråle bara var ett par månader gammal upptäcktes det att hon har en sk migrationsstörning, dvs hon har för många hjärnceller.

Lisbeth - En av mina "bröstsystrar" som också bloggar. Vi har inte enbart vår sjukdom gemensamt utan även ett stort katt-intresse. Jag känner igen mig så mycket i det hon skriver. Hon uppdaterar ofta och är duktig på att skriva. Hon verkar vara så go och härlig på alla sätt!

Cajsa - Min kompis Magdalenas söta systerdotter är 12 år och har en egen blogg. Just nu vet jag att hon är på jakt efter en billig systemkamera. Kanske är det någon som läser detta som kan ge henne något tips? :-)

Fotoeffekt från photo505.com

3 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Tack snälla Linda för dina fina ord om mig, jag blev verkligen glad:)

Kramar från Lisbet

Lotta A sa...

Så himla cool foto effekt, på bilden av Cajsa!
Du har alltid sådan fantasi och påhittighet.

Stor kram från Lotta

Cajsa sa...

Tack snälla Linda för denna utmärkelse.
KRAAM CAJSA.