söndag, oktober 10, 2010

BADHUSET I SKÖVDE

Adam har i flera veckor önskat sig en grej - och det är att vi ska åka till Skövde och bada! Lars var där med honom och Simon för ett tag sedan och de fick mersmak. Jag vet hur gärna han velat att jag också ska följa med. Så igår åkte vi dit alla fyra (de två små är lite förkylda så de fick stanna hos mormor och morfar under tiden). Jag var verkligen jättetrött när vi åkte dit och somnade i bilen. Men lika bra var kanske det om jag skulle försöka orka hänga med i grabbarnas tempo. 

Arena i Skövde... där hittar man gym, bowling, motionsbassänger, relaxavdelning och så förstås det som lockade barnen mest av allt, nämligen upplevelsebadet!


Badhuset kan varmt rekommenderas! Det var fräscht och där fanns en hel del roligt att göra. Bland annat vågmaskin, flera olika vattenrutschkanor, vildfors, strömkanal, klättervägg och en del annat. För de minsta finns en mysig drakbassäng och precis intill den fanns en varm bubbelpool för frusna föräldrar. ;-) Överlag var det varmt i bassängerna. Till och med en badkruka som jag klarade av att doppa mig utan att frysa ihjäl.

Något som var väldigt smidigt var att på nyckelbrickan som man hade runt foten fanns en kredit på 300:-. Med denna kunde man handla i cafeterian och slapp springa och hämta pengar. Betalade gjorde man efteråt när man gick ut från badhuset.

Vi hade en mysig eftermiddag där. Dessutom träffade vi på min lillebror och hans familj. Visste inte att de också skulle dit, men det var roligt att ses!


En gammal bild på min söta brorson (från förra året, i slutet av maj).

När man jämför med Skövdes nya fina badhus så känns Rosenlund i Jönköping tyvärr riktigt gammalt, slitet och tråkigt.

8 kommentarer:

kerstin sa...

Härlig dag för dig och din familj
Nu ska jag ta blodprov inför läkarbesök på torsdag.
Tänker på dig Kram

Lotta A sa...

Mysigt att ni fick en sådan fin dag tillsammans i badhuset.

Skövde badhus är verkligen superfint, vi var där en gång i somras.Och Timmarna där gick i en rasande fart.........

Kram Kram

Anonym sa...

Hej Linda!
Jag hittade din blogg på hanna Graaf´s sida.
Jag har skänkt pengar till cancerfonden, önskar bara det fanns mer jag kunde göra för dig och alla andra med bröstcancer.... Jag beundrar dig att du orkar så mycket i din vardag trots smärta och enorm trötthet! Ville bara säga några ord och att jag hittat din blogg. Tänker på dig idag! Stor varm kram från mig.

Helena i Hälsingland.

malinj80 sa...

Mysigt med bad! Önskar jag var mer badare än jag är. Anton älskar ju att bada.
Kram Malin

fridakarolina sa...

Härligt för din stora pojk att du kunde följa med den här gången, låter som om ni haft en fin familjedag!

Anonym sa...

Vad mysigt, och härligt för de stora barnen att få göra en sån här sak med er. De minsta hade det säkert mysigt med dina föräldrar.

Fortsätt njuta av härliga stunder tillsammans. Och du, du är verkligen en fighter Linda. Hejar på dig allt vad det bara går och lite till.

Min pappa var också en riktig fighter, vältränad, sportig, snäll, rolig, världens bästa pappa, man och morfar men det räckte tyvärr inte mot cancermonstren.

Största kramen till dig och din familj:))))/Hanna

Anonym sa...

Då skulle ni sett Solbergabadet i visby, något sunkigare bad finns inte!

Anna V sa...

Åh va roligt att du orkade följa med till Skövde. Nu tycker man verkligen att Rosenlund är b...

Kämpa på Linda!!!
Beundrar dig att du orkar så mycket.
Varma kramar