måndag, september 20, 2010

MÖRBULTAD

Den härliga ridturen igår verkar tyvärr ha hittat muskler i kroppen som jag inte trodde fanns. Jag är trött och känner mig helt mörbultad. Rör mig som en gammal tant på 100 år. Men vi hade väldigt roligt så det är det helt klart värt! Kan absolut tänka mig att sätta mig i sadeln snart igen! :-)Idag är det måndag, men jag begriper inte riktigt vart den här dagen har tagit vägen. Den har bara rusat iväg. Funderar på vad som hänt under dagen.

Bland annat så har jag varit på vårdcentralen och tagit prover inför morgondagens behandling. Det var fullt med folk i väntrummet när vi kom dit, så jag fick vänta i nästan en timma på att få komma in och fylla ett litet rör med blod. Erik tröttnade efter ett tag på att vänta och hann bli både hungrig och trött. Jag gick då och frågade om det gick att boka en tid så jag kunde komma tillbaka lite senare istället. Hade turen att Eva-Karin, en av vårdcentralens goaste sköterskor, var där, så hon ordnade så att jag kunde få komma in direkt. Sen sa de också att nästa gång kan jag säga till i luckan när jag kommer så kan jag få förtur.

Jag har även mailat över några bilder till Amelia. De har hört av sig och frågat om vi vill vara med i nästa nummer av Amelia Brud & Bröllop. Vi ska höras i veckan för en intervju och så ville de även låna några bilder.För övrigt har det inte hänt så värst mycket idag. Å andra sidan hinner man inte så himla mycket heller. Vår lille prins har kommit in i någon riktig ätar-period. Han ägnar större delen av dagarna åt att äta och jag förstår inte hur hans lilla mage kan rymma så pass mycket. Han är inte direkt någon rund bebis med en massa gosiga veck, så det är lite svårt att tro att han har sån aptit som han har.


Gapar som en liten fågelunge.


Spaghetti och köttfärssås är en favorit!

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Vissa dagar bara springer i väg, fastän man kanske inte har hittat på så mycket.
Man förstår inte vart tiden tar vägen ......

Skönt att det löste sig på vårdcentralen , och att det finns sådana människor som är alldeles fantastiska och förstående.

Så att du kunde komma in lite fortare.
Det är ju inte super smidigt att behöva vänta länge när man har små barn.

Kul, om ni kommer med i tidningen Brud & Bröllop!

Så söta foton, på en liten hungrig Erik....

Kram på dej

Rimfolina sa...

Vad roligt med all uppmärksamhet! Du har så mycket viktigt att dela med dig av! Hoppas att ridmusklerna återhämtar sig snabbt!