lördag, september 18, 2010

HAR VARIT PÅ BIO

I onsdags kväll var jag och en kompis på bio. Hade fått biljetter till förhandsvisningen av filmen "The kids are all right". Filmen hade premiär igår, så den visas med andra ord på bio nu om någon är sugen på att gå och se den."Två barn. Två mammor. Ett litet problem...

Nic och Jules är ett lesbiskt par som har två barn tillsammans. Joni och Laser har blivit till genom konstgjord befruktning och de är nu i tonåren. Innan Joni börjar college till hösten finns deten saksom hon och hennes bror vill göra - träffa sin pappa. De lyckas spåra honom, men hur ska de kunna övertyga mamma och mamma om att de även behöver en pappa i huset? Han är ju ingen riktig pappa enligt dem, bara en"donator". Detta sätter igång en lavin av känslor, tankar och outtalade önskningar som kommer påverka dem alla för all framtid."

Filmen är en drama/komedi. Den var ganska bra. Härlig och lite annorlunda och bjöd på skratt här och var. Sen är det inte en film som "måste" ses på bio, utan jag tycker nog att den lika gärna ses hemma i soffan sen när den kommer ut som hyrfilm.

På tal om filmer så fick jag en biobiljett igår från Gratis Bio. Det är alltid skoj för jag tycker det är roligt och mysigt att gå på bio. Är det någon som kan rekommendera en film som går på bio nu eller som snart har premiär så får ni jättegärna tjoa till.

Inga kommentarer: