onsdag, september 29, 2010

GLÄDJA NÅGON SOM ÄR SJUK

Jag har fått ett mail från en liten organisation som jobbar för att cancerssjuka ska kunna få något att glädjas över mitt i eländet. Pengarna som kommer in dit går direkt till de drabbade. När livet känns tungt och jobbigt kan en liten gåva vara riktigt värdefull.Vill Du också vara med och locka fram ett leende mitt i eländet?  

Cancersupportshop är en liten, registrerad insamlingsorganisation som har ekonomisk tillsyn av Länsstyrelsen. Vi vill stödja sjuka med alla typer av cancer, men bröstcancer prioriteras. Vi har fokuserat på ensamstående mammor och pappor med barn hemma, men försöker ge uppmuntran till andra med cancer också!

Det är så skönt att visa vi bryr oss. Ingen ska behöva känna sig ensam när cancern slår till. Vi bjuder på utflykter för både föräldern och barnen, bl a biobiljetter mm. Läs gärna mer på webbsidan!

Kanske vill du skänka en slant eller köpa en liten pryl i webshopen till dig själv eller till dina nära och kära?

Du är varmt välkommen och Tack för ditt stöd!

2 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjortgemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land.

Denna sida upp!

Jenny Stenman sa...

Verkligen effektivt sätt att ta hjälp av din omtyckta blogg för att marknadsföra en organisation som kämpar för en enormt stor och viktig sak! ;-)