torsdag, september 16, 2010

EN HÖJDPUNKT PÅ DAGEN

Vet ni vad?! :-) Att hämta in posten har faktiskt blivit en höjdpunkt på dagen. Vår brevlåda som förut alltid hade ett riktigt tråkigt innehåll av reklam och räkningar har nu förvandlats till en låda där det ofta finns saker som förgyller min dag och gör mig glad! Hela veckan har där funnits brev, gulliga kort och paket från er otroligt snälla och omtänksamma bloggläsare. Den här dagen var inget undantag.

Ett av breven var från min gulliga kompis Emma. Jag önskar att jag var åtminstone hälften så kreativ som hon är! Hon är jätteduktig på att sy och hon gör även fina smycken. Dessutom låter hon större delen av intäkterna från varje sålt armband eller fotlänk gå till insamlingen till Cancerfonden. Tack snälla fina Emma för detta!! ♥Sedan var där även ett stort vadderat kuvert från Ulrika. Jag och Ulrika har lärt känna varandra på nätet och haft kontakt under många år nu. Även om vi faktiskt aldrig har träffats i verkligheten så känns det ändå som vi känner varandra!

Även Ulrika är väldigt kreativ. Hon har ett företag som heter ZimZalabim som hon driver tillsammans med sin man. Man kan beställa jättefina kort av henne, t ex personliga julkort, dopkort och tackkort. Dessutom har hon nyss givit ut en bok! Jag fick den hemskickad idag och blev riktigt imponerad! Vad duktig du är Ulrika!

Boken handlar om en flicka som heter Rosa-Emma. Hon är en tuff och påhittig tjej på 6 år. "Låt alla vara med" handlar om Magnus som kommer ny till Rosa-Emmas klass och om hur dumt det kan bli när inte alla får vara med. Det är en fin, pedagogisk och välskriven bok som har ett bra och viktigt budskap.


Boken om Rosa-Emma kan beställas HÄR.

Jag fick även ett paket som innehöll ett gulligt kort, en hjärtformad te-sil och ett gott te. Tack!

3 kommentarer:

ZimZalabim sa...

Tack underbara Linda för det fina du skrev om vår bok! Jättekul att du tyckte om den!
Bok två kommer hoppas vi kunna släppa i november, då kommer den på posten :-)
Stor kram Ulrika

Lisa sa...

Vad roligt att få så mycket fin post! Det förtjänar du verkligen! Och tack för att du ofta tipsar om små företag som gör så fina saker. Det är så roligt att hitta fina, personliga grejer istället för att alltid handla av de stora välkända butikerna.

Lisbet Lindell sa...

Visst är det underbart med små överraskningar i brevlådan :)

Kram från Lisbet