torsdag, september 30, 2010

DET VAR PÅ TIDEN

Nu har Eriks första tand kommit! :-) Jag har ju trott länge att de är på väg eftersom han har dreglat kopiösa mängder och grävt med händerna i munnen. Dessutom var både Adam och William tidiga med att få sina första tänder (mellan 3½-4 mån). Erik blir 10 månader på måndag och hans korrigerade ålder är 8 månader.


Dregla kan han också, som ni kanske ser på bilden! Hela tröjan är genomblöt.

På måndag ska vi till bvc. Det är ett par stycken som frågat hur stor Erik är nu. Jag har tyvärr inte en aning. Han äter ganska ofta och med riktigt god aptit, men lägger inte på sig särskilt mycket utan är ganska långsmal i kroppen.

Jag ringde förresten sjukhuset idag på morgonen angående min onda höft. Var först lite osäker på om jag skulle vända mig dit eller till vårdcentralen. Det är ju inte alls säkert att detta har med min cancer att göra. Å andra sidan, om det har det eller om det är någon biverkning av någon medicin eller behandling så har de kanske lite bättre koll på detta på sjukhuset. Jag har fått en tid dit nu i eftermiddag.

7 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

GRATTIS ERik till första tanden :) Vad trist att det fortfarande gör ont i öften :( Vi kanske ses på sjukhuset Jag ska dit 14:30
Kram Maria

http://mariasdagbok.blogspot.com/

Johanna sa...

Det är kul när våra små får tänder, så otroligt sött att se de små grynen :-)

Lycka till i eftermiddag!!!

STOR KRAM

Monica R sa...

skönt att tanden väl spruckit ut! stora killen nu;-)

Jag hoppas att det finns en enkel förklaring till din höftsmärta, så skönt att du fick tid så pass snabbt <3

tänker på dej!
kram Monica R

Anonym sa...

Hej Linda!

Nu har även jag satt in ett bidrag till din NY-resa. Klart du ska få komma dit om det är din önskan.

Från en trogen okänd läsare, som
uppskattar din blogg och beundrar din styrka som du besitter trots din situation. Du är beundransvärd och självklart värd en "slant"
Trevlig Resa!

Agneta sa...

Vad glad jag blir för din skull att Erik fått en tand och att du fått en tid till läkaren. Känner mig lite burdus när jag uppmanar dig att ringa läkaren, men jag vill bara att du ska få hjälp mot värken inför din resa. Du är helt fantastisk som njuter av livet och finns i nuet. Styrkekramar i massor

Anonym sa...

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )

http://smyckestokig.blogg.se/

Anonym sa...

:-) Å vilken härlig bild :-), kram Erika