onsdag, september 22, 2010

DET VAR MORGON LÄNGE IDAG

Idag var det riktigt segt att komma ur sängen. Kan knappt minnas när jag sist var så trött! Hela förmiddagen har jag dock inte sovit bort. Jag hade Erik intill mig och han vaknade ganska tidigt, men vi låg kvar där rätt så länge. Och sen när han somnade om så gjorde jag också det! William sov över hos mina föräldrar i natt.

Men det var svårt att komma ur sängen idag. Inte bara för att jag är trött, utan mest för att jag har fått jätteont i ena knät. Jag har haft lite ont där till och från i nästan en vecka, men inte i närheten av hur det känns idag.


Tejp och plåster som jag får i samband med behandlingen är inte alltför roliga. Det blir fult, rött och kliar på armen där de har suttit!

Just nu är det lugnt och tyst här. För en gång skull verkar de små synka och sova middag samtidigt. Det händer inte särskilt ofta. Innan de la sig busade de med varsin ballong... eller "bangolongen" som William kallar dem! :-)


Det var det roligaste på länge tyckte Erik!


- Vart är William?!


- Haha!!

William har hög feber idag också. Min gissning är att det är tredagarsfeber för han har bara hög feber och inga andra symtom.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Min grabb har samma problem.. Be att du får annan tejp som är antiallergen, det brukar vi köpa på apoteket.

Lotta A sa...

Åh, det låter himla trist
med ditt knä!
Hoppas det snart blir bättre.

Så söta foton på Killarna, när de leker med ballongerna.

Kram Lotta

Ulrika sa...

Ja, tredagarsfeber verkar gå lite överallt just nu...
Jättefina kort!

Anonym sa...

Kan tänka mig att du är trött.
Jobbigt med knäet också, du har väl nog tycker jag.
Hoppas du får sova bättre inatt!
Kram Helena/Umeå

Fighter ღ sa...

Önskar dig en natt med god sömn och bra dagar framöver.

Stor kram!

Linda Horn sa...

Funderade på om du inte kan be om den där lindan, som klibbar fast i sig själv? Vet inte vad den heter... men jag kan inte ha någon sorts plåster eller tejp på min hud, inte ens den allergivänliga - eller egentligen allra minst den!! Halva huden följer med när jag drar av det sen... Så jag säger alltid till om den bindan som klibbar fast i sig själv, men kanske går den inte att använda i ditt fall? Fråga kan man ju! För det där såg inte kul ut alls...

Dina pojkar är sååå söta, alltid kul att se dom, och alltid är de så glada!

Kram

Carrooouw sa...

Man blir rörd när man läser din blogg för det verkar som om du är en kämpe utan dess like. Jag kan inte tänka mig in i din situation ens, men önskar dig all lycka och stora förhoppningar om ett fullt välmående framåt i tiden! :)