onsdag, september 29, 2010

CARPE DIEM

Idag kom ett brev med posten. Det var från Christina som jag har lärt känna lite genom min vän Maria. Hon är så duktig på att tillverka silversmycken och jag blev verkligen glad när jag öppnade brevet för där i låg ett helt underbart halsband med texten "Carpe diem". Hon skrev i brevet att hon egentligen hade gjort smycket till sig själv, men när det blev färdigt kände hon direkt att det var mitt smycke. Åh, gulliga Christina! Du är verkligen så omtänksam!Tack snälla Christina för detta underbara halsband!

Christina är mamma till fyra barn och hennes två yngsta flickor är tvillingar. Tyvärr har hon upplevt en av de allra värsta saker som en förälder kan vara med om. Deras ena dotter, Engla, fick en stor hjärnblödning då hon var en liten bebis och hon avled. Att ha ett namnsmycke som visade att hon var fyrbarnsmamma blev viktigt, men hon ville samtidigt att smycket skulle markera att ett av barnen var en liten ängel.

Idén föddes att börja tillverka egna smycken och hon startade då företaget Englasmycken. Eftersom hon själv gillar äkta vara så är det helst det som hon arbetar med. Smyckena är tillverkade i 925 sterling silver och bokstäverna stämplas för hand.

Jag rekommenderar varmt ett besök på hennes sida om ni vill kolla in alla de fina smyckena hon har eller kanske rentav för att beställa ett eget personligt silversmycke.

1 kommentar:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Åh vad fint :) Sånt vill jag köpa av Christina! Du ska veta att hon sagt många gånger att hon skulle vilja hjälpa dig Linda, ta dina barn en natt, om hon kände dem. Hon har haft våra barn när vi flyttat och packat upp osv En fin vän som du.

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/