torsdag, augusti 12, 2010

SLIPPER STRÅLBEHANDLINGEN

Det var en trevlig "bröllopspresent" jag fick av dem på strålbehandlingen idag, nämligen en ledig dag! :-) Jag behöver inte åka in i morgon utan kan istället vara hemma och ladda batterierna inför lördagen. Åh, vad skönt!! Antalet behandlingar har de visserligen inte ändrat på. Jag får en extra behandlingsdag nästa vecka istället. Men att redan vara klar för denna veckan känns riktigt skönt.


Min kompis dotter dekorerade tavlan så fint när vi var i väntrummet.

Vi har långväga besök just nu av min fina vän E och deras tre barn. Vi har inte setts sen i höstas när barnen hade höstlov och vi var uppe hos dem i Värmland och hälsade på, men ändå känns det nästan som det var igår. Det är egentligen mest på våra småttingar som det märks att det gått ett tag. Deras lilla tjej var bara tre månader sist vi sågs, men hon fyllde 1 år nu i juli. Och vår lille Erik var inte ens född då utan låg och myste i min mage.


Lilla M som är en kopia av sin storasyster!


Tittut bakom håret mamma!

Igår kväll åt vi kräftor ute på altanen. Vi fick ett par stora burkar fulla av min snälla moster. Åh, vad goda de var! Jag älskar kräftor (och har alltid gjort... det var till och med så mina föräldrar tyckte det var pinsamt att ha med mig på kräftskivor när jag var barn eftersom jag roffade åt mig de största jag kunde hitta på fatet! *s*)! Jag mådde dessutom ganska bra så vi hade en mysig kväll.

Idag har jag tyvärr haft jätteont i ryggen till och från. Har fått tagit nån extra tablett mot det onda nu i eftermiddag och de gör mig tyvärr rätt trött. Har lite svårt att hålla mig vaken just nu...

5 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Åh vad skönt för dej, då kan du fokusera på bröllopet:)

Kram Lisbet

ps. jag har skickat mail till dej ds.

Anonym sa...

Finaste Linda!
Du har en enastående förmåga att sprida tillförsikt och glädje trots din svåra situation.
Du är i ordets rätta bemärkelse en hjälte. Din blogg är omöjlig att släppa när man en gång har hittat den och jag önskar dig och din familj all tänkbar lycka.
Jag har följt dig länge och du är fantastisk, Linda.
Kram från Anna

Fnissi sa...

Hoppas ryggontet ger sig snart! Känner igen mig i kräftätandet! =) Har också varit (och är) en "roffare". =D

Lotta A sa...

Skönt att få en ledig dag från behandlingen, och bara kunna ladda inför eran stor dag på Lördag!
Nu är det nära, snart är ni man och fru! Stort lycka till....
Kram Lotta

sockerrus sa...

Åh vad skönt för dig att få en ledig dag! Hoppas att du får en riktigt härligt avslut på veckan =)

/Lisa - Sockerrus