måndag, augusti 30, 2010

LILLA MAGEN

För drygt en vecka sen var William jätterisig. Han hade hög feber, vattniga blodiga och väldigt illaluktande diarréer och magkramper. Det visade sig vara Campylobacter som han drabbats av. Nu mår han mycket bättre och äter som aldrig förr! Skönt! :-)

Men han är fortfarande hemma från dagis. Lilla magen har inte riktigt återhämtat sig än. Han har diarré och det blir ganska många bajsblöjor att byta varje dag. Han vaknar även om nätterna för att han har bajsat.I samband med att han varit sjuk så har han slutat äta välling. Han har älskat sin "nanning" förut, men nu ser han mest äcklad ut när han ser en nappflaska med välling. Han kanske har slutat för att han tycker att han är en stor kille nu?! :-)

En sak har han förresten blivit jätteduktig på nu de senaste dagarna. Det är att lägga pussel! Han har inte varit särskilt intresserad av det förut, men nu tycker han att det är jätteroligt!

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Hoppas nu att det fortsätter åt rätt håll, och att magen snart är helt bra.Så det blir dagis igen......

Så fint foto!
Kram Kram

Magdalena sa...

Sötnosen! Ja, han var verkligen duktig på att pussla! Och som han pratar nu också... Smälter när han säger att han ska följa med mig hem... ;-) Kram!