tisdag, augusti 10, 2010

LEVANDE BEGRAVD

Erik har en sån omtänksam storebror! Kanske lite FÖR omtänksam ibland, för under ett obevakat ögonblick tidigare idag hände detta...

Hans kära storebror tyckte han behövde en massa bilar att leka med! :-)


(urdålig kvalitét på denna bilden tyvärr, men ni kan säkert se ändå)

Grabbarnas skjortor som de ska ha på bröllopet och dopet kom förresten idag. Åh vad fina de var! Faktiskt ännu finare i verkligheten än på Linus & Lottas hemsida. Så letar du efter en snygg skjorta till ett barn kan jag rekommendera dem!

Läget med mig är inte så mycket bättre nu än det var förut när jag skrev. Har kräkts som bara den. Ringde till sjukhuset och det är troligtvis en reaktion på strålningen. Även magen får ju sin beskärda del av strålar nu när jag får strålbehandling mot de fula små monstren i ryggen. Hoppas nu bara INTE det fortsätter så här varenda dag resten av behandlingen.

Näää, nu mår jag så där himla illa igen...! :-( Jag har lite tabletter mot illamående kvar sen cellgiftsbehandlingen som jag tagit men de hjälper visst inte jättemycket.

13 kommentarer:

CamillaH sa...

*fniss* Vilken omtänksam storebror, fast det kanske blir lite knasigt ibland :o)

Hoppas illamåendet och allt annat trök ger med sig snart!
Kramar!

Marie sa...

Håller alla tummar att du ska bättre till helgen o att du/ni då istället får er livs bästa dag!
Kram, grattis o lycka till med allt!

Fru Söderlund sa...

Tycker så synd om dig. Har du Zofran eller liknande?

Emelie sa...

Nu tycker jag att det räcker! Du ska inte behöva må sämre, håller verkligen ALLA tummar och tår för att du snart mår bättre och får en underbar lördag tillsammans med dina nära och kära!
Kram Emelie

Moa sa...

Oh, hoppas att du får må bättre snart.

Har också en VÄLDIGT omtänksam storebror här hemma. Ber jag honom att ge någon leksak till lillebror så ligger det ett litet berg med leksaker vid honom. Syskonkärlek :)

Therese sa...

Haha. Dom e goa storasyskonen när de vill va hjälsamma.

Fy för att må så dåligt. Hoppas du får en bättre dag imorgon.
Kram

Anonym sa...

Linda, ta allt du har mot illamåendet och låt doktorerna skriva ut mer till dig. Det finns ingenting som förstör ens livskvalitet så som just illamående.
Jag hoppas att dom ger dig vad du behöver mot smärtorna också så att du får vila och så att du får ork att njuta av dina barn.
Du är en riktig kämpe. Tänker mycket på dig. Kram från Karin

Grabbarna bus är: sa...

Söt bild o omtänksam storebror :)

Jag har iaf nominerat dig till årets mama-hjälte o hoppas att fler förjer på: http://www.mama.nu/artiklar/2010/rosta-pa-arets-mamahjalte/index.xml

Jag önskar dig all styrka för dig, din familj o får det kommande bröllopet på lördag, jag ska försöka vara på plats men lovar inget.. om inte annat kikar jag från balkongen :)

Styrkekram

Grabbarna bus är: sa...

Ursäkta stavningen... sitter i mörkret o chansar på tangenterna :D

äppelblomman sa...

Hi hi, känner igen det där...!! Så snäll storebror!
Hoppas att du snart mår bättre!!!
Stora kramar K

kerstin sa...

nej nej inget illamående tack hoppas du blir bra nu snart
Snart så ska du ju stå brud
kram Linda
jag ska vara där och titta är det kl 1430?
kram kerstin

Linda sa...

Tack för att du dela med dig av ditt liv. Jag är också en småbarnsmamma som befinner mig mitt i livets karusell. Jag kan inte alls jämföra mig med din sjukdom, men jag vet hur det känns när ens liv plötsligt tar en oväntad vändning pga av sjukdom. Hoppas jag får fortsätta läsa din blogg.
/Linda.

Cia sa...

Hej Linda,
Har följt din blogg rätt länge men har nog aldrig kommenterat tidigare. Du skriver väldigt gripande och jag uppskattar att du delar med dig av din vardag och kamp mot cancern.
Förstår att bl.a. det här med illamåendet förstör så mycket. Hoppas verkligen att du får må bättre snart!
Massa kramar,
Cia