tisdag, augusti 10, 2010

DÅLIG DAG

Hade svårt att somna i natt för ryggen gjorde ont. Jag var yr i huvudet och hade inte lust att ta nåt mer smärtstillande och riskera att bli ännu mer yr. Kändes som jag låg i en gungande båt. Sen så höll E på och hostade en massa också. Börjar snart tro att han har förkylningsastma precis som sin storebror. Han har hostat sen i maj så det är rätt länge. Lyckades hur som helst somna till slut, men med morgonpigga barn i huset så blev det inte så värst många timmars sömn.

Idag har jag mest varit yr och mått illa. Det har känts som jag ska svimma flera gånger. Har även haft flimmer och blixtar framför ögonen till och från.

Har varit inne på sjukhuset och fått min behandling. Det gick rätt bra, men jag somnade i sjukresebilen på vägen hem och väl hemma kräktes jag. Usch, det är bland det värsta jag vet! Blää! Ligger i sängen nu och är fortfarande yr och illamående. Undra om det är kroppen som tyckte att det var en dålig ide att höja dosen av smärtstillande eller en reaktion på strålningen eller om det är något annat. När det gäller ryggen så gör den tyvärr fortfarande lite ont.

En del dagar är bättre och en del är sämre... men detta är nog den sämsta dagen på länge! :-( Vill INTE må så här till helgen. Inte nån annan dag heller i och för sig, men särskilt inte då.

12 kommentarer:

Grabbarna bus är: sa...

Stor styrkekram! Du grejjar det här o se till att vila ordentligt nu, ta varje chans så du är piggare till på lördag då det är din o din blivande makes stora dag.

Kramar

Magdalena sa...

Åh, Vännen, förstår att det måste vara oerhört jobbigt med sådana dagar som idag... Jag önskar av hela mitt hjärta att du ska få må bra på Lördag (...och alla andra dagar också förstås...)Stor kram till dig!

Ann-Louise sa...

Tänker på dig och hoppas att du mår mycket bättre i helgen!!!! Kram!

CamillaH sa...

Hoppas du får må bättre snart!
Kram!

Anonym sa...

Hej Linda!
Följer din blogg och tycker du är helt fantastisk. Jag jobbar som sjuksköterska på en onkologavd och när jag läser om hur yr och illamående du är så vill jag rekommendera dig att ta T. Postafen mot illamåendet. All lycka till dig och din blivande till helgen! Go girl!!!
Kram Mia

Kajsa Bergman Fällén sa...

Stor kram från mig! Vissa dagar är skit helt enkelt. Efter en rätt halvdeppig dag idag lyssnade jag på Tina Janssons sommarprat och är så galet lycklig inifrån och ut nu så det rekommenderar jag även dig som dagens medicin.

Kram!

Anonym sa...

Vilken otrolig person du verkar vara. Mitt i en situation som skulle sänka de flesta orkar du vara en aktiv och duktig mamma och blivande fru! Med den styrkan tror jag att du vänder "skitsjukdomen".
All lycka på lördag!
Kram M

Anna sa...

Följer din blogg sen en tid tillbaka men det är första gången jag lämnar spår. Jag är själv småbarnsmamma och känner oerhört starkt för den situation du/ni hamnat i. Jag önskar av hela mitt hjärta att bröllopet på lördag blir bra på alla sätt och vis!!!
Varma kramar från Anna

Helena sa...

Jag hoppas verkligen att du får må bättre på din stora dag på lördag.
Vill förstås att du ska få må bra andra dagar också.
Kram Helena/Umeå

maria sa...

herregud, jag var helt väck i morse efter att svante hållt mig vaken i många timmar. tyckte så himla synd om mig själv, men det är ju verkligen ingenting mot hur du har det. du har sömnlösheten, pga barn, och sen alla krämpor ovanpå detta. jösses linda, du är så otrolig!

hoppas verkligen att du får må bättre i helgen! kram!!!

Caroline sa...

Hej Linda!
Jag hoppas verkligen att du snart känner dig bättre! Du har bara FÖR mkt!
Kämpa på med det goda mod du gör, snart måste det vända!
kram Caroline

Lotta A sa...

Linda!
Det låter som en fruktansvärd dag!
Att må illa och kräkas är ju ingen höjdare.....
Vi hoppas att morgondagen och alla andra dagar blir mycket , mycket bättre!
Kram från oss i Åtvidaberg