onsdag, augusti 11, 2010

INTE SÅ ILLA

Idag mår jag bättre! Lite yr och matt är jag, men själva illamåendet har hållit sig borta, så jag känner mig mycket piggare än igår. Just illamående och kräkningar kan verkligen få en att känna sig däckad. Berättade på strålningen att jag mådde så kass igår när jag kom hem så jag fick en Zofran-tablett i förebyggande. Det verkar som det hjälpte (om nu inte det igår var en engångsföreteelse).

Hälften av strålbehandlingarna är klara nu. Idag var det nr 5 av 10. Den smärtlindrande effekten lyser fortfarande med sin frånvaro, men den SKA komma! Det MÅSTE den göra!


Kräkpåsarna kom tack och lov inte till användning.

Jag är riktigt less på mina ögon. Idag hann jag knappt ur sängen innan första omgången med zick zack-mönster uppenbarade sig. Tack för den! :-( Var "blind" i en halvtimma. Sen gick det över och det har varit lite småflimrigt som det brukar. Men så nu i eftermiddags fick jag ett nytt "anfall" och det var värre än det på morgonen. Ja, alltid är det något...!

Men något som var trevligt idag var att en av mina gulliga mostrar var med mig i stan. Jättetrevligt sällskap och tiden går mycket snabbare när man har någon att prata med under tiden. Annars finns det inte så himla mycket att göra i väntrum.

2 kommentarer:

Elin sa...

preciiiiiiiiiiiiiiis som ja har det.skitjobbigt! rullatorn är räddningen!

Lotta A sa...

Så skönt att du inte har mått så illa idag.....
Men så himla trist med det där med dina ögon.Det låter riktigt obehagligt när det sätter igång och att du inte ser något!

Skönt att du nu avklarat hälften av dina strålningar!

All styrka och stor kram!