tisdag, augusti 31, 2010

I RÖRELSE

Idag har det inte varit en dag liggande i soffan direkt. Jag har mått rätt bra idag och dessutom har det inte regnat på hela dagen. Skönt! Så i eftermiddag åkte vi en sväng till Mullsjö och tog en promenad runt sjön. Det gick inte särskilt snabbt, men det var riktigt skönt att komma ut. Vi stannade och lät hundarna bada, vi plockade och åt lite blåbär, jag fotograferade, vi fikade... så som sagt, det tog sin lilla tid runt!Ikväll har jag varit iväg på vattengympa med bröstcancerföreningen i stan. Jag hade ingen aning om ifall jag skulle fixa det eller inte med tanke på att jag fortfarande har rätt ont, men tänkte att det iallafall kunde vara värt ett försök. Det var jätteskönt att vara i det varma vattnet och jag hängde med på de flesta rörelserna. Det var även roligt att komma iväg en sväng och skönt att träffa andra som också har eller har haft bröstcancer.

Men nu är jag trött! Det har nog varit lite för mycket idag. Det är bara att inse att konditionen inte är riktigt på topp och att jag ganska snabbt blir trött och inte orkar så mycket som jag egentligen vill.I morgon väntar besök hos min läkare på onkologen och även ett besök hos tandhygienisten. Får se ifall jag får svaret på röntgen som jag gjorde för ett par veckor sedan. Vad kommer den visa? Blir det positiva eller negativa besked? Hur ser den fortsatta behandlingen ut för min del och när kommer den att starta? Ja, det är en del frågor just nu.

Mitt i mina egna funderingar så går mina tankar till Elin och hennes familj. Åh, vad jag hatar cancer!! :-( Deras söta barn är ungefär lika gamla som våra två yngsta (födda -08 och -09).

3 kommentarer:

Sanna m S, B och J sa...

Vad skönt att du fått ha en trevlig dag men mer ork och mindre ont!
kram,
Sanna m S, B och J

Lotta A sa...

Hej Linda.....
Det låter som du hade en härlig dag i går, med både skogen och Vattengymnastik.

Jättefina foton på hela familjen.

Jag tänker på dej idag då du ska till Läkaren , och hoppas det går bra.

Mängder med kramar från mej

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft - underbara bilder!

Åh vad ledsen jag blir av att läsa om Elin; känner inte henne mer än via hennes kommentarer här och på fb, men hon verkar vara en så varm o go tjej. Stor kram till dig Elin, om du läser här! Tänker på dig och din familj!

Stort lycka till hos läkaren idag. Håller tummar o tår för bra besked!

Kram Ulli (KaOl)