måndag, augusti 02, 2010

HAR TÄNT ETT LJUS

Under eftermiddagen har jag haft besök. Först kom min gulliga farmor förbi med nybakta jättegoda bullar. Bjöd henne på kaffe och vi satt och pratade en bra stund. Tycker att min farmor är riktigt hurtig som cyklar ända hit och hem igen. Visserligen sa hon att det bara tar 8 minuter på cykel, men ändå! Det borde ju liksom snarare vara JAG som cyklar till henne!

Sen var min kompis M här en stund. Hon hade hittat ett jättefint diadem från Noa Noa med en liten slöja på nu när de var iväg på semester. Jag ska testa det till min klänning och se hur det ser ut. Hon hade även med sig en inflyttningspresent, nämligen en underbart fin ljuslykta! Jag har ställt den ute på vår altan och det blev verkligen supermysigt. Passar perfekt nu under mörka augustikvällar.


Det är så mysigt med tända ljus!

När min kompis skulle åka hem såg vi något väldigt sött ute i hundgården. Vår katt Wilma stod uppe på en pall och intill henne stod vår ena hund Frida. Det såg ut som Wilma var hennes frisör! Hon stod nämligen och slickade Frida över hela huvudet och på öronen samtidigt som hon även höll på med sina tassar på Frida. Ja, det såg för gulligt ut! :-) Jag försökte smyga dit och filma dem, men då fick vår galna hund någon form av glädjefnatt och sprang runt som en dåre och gjorde höga skutt istället.


Tok-hunden Frida

Idag köpte jag förresten något som jag inte köpt på väldigt länge, nämligen hårschampo. Fram tills nu har jag mest använt barnens. Men nu börjar jag få så pass mycket hår att jag kände att det vore roligt med ett eget. Dessutom är det ju kul att inte gå runt och dofta som ett sötsliskigt tuggummi (som många barnschampon gör)! ;-)

6 kommentarer:

Mia sa...

Härligt med eget schampoo. En sån där liten grej som säkert betyder en del.

Tror du passar ypperligt att lukta söt tuggummi.

Söt och god!

Kram!!

Lotta A sa...

Så fint det blev med ljuslyktan!
Det känns som ,det kan man aldrig ha för många utav.......

Vilken mysig farmor du har som kommer förbi med bullar.
Inget går väl upp mot nybakta bullar!
Kram och God Natt/Lotta

Mamma Mima på Landet sa...

Gu va fin den va! Alltså lyktan. Mysigt med ljus tycker jag. Jag gillar doften när man släcker dom. =)

Va kul med schampo igen! Vad valde du för sort? Förstår att du inte gillar lukten på barnens. Undrar varför dom gör sådana sliskiga dofter till barn.

Ang din farmor, duktigt! Man får ju så dåligt samvete. Vi har en granne, som är över 80, han bor inte här, men har kvar sin barndomsgård här. Han CYKLAR hit nästan varje dag (han bor i stan som ligger 1½ mil härifrån) och så bygger han något, fixar i trädgårn, hugger ved... (aaaa, du vet, sånt man borde göra, men inte hinner) sen cyklar han hem igen! Det e ju helt galet! Jag blir andfådd bara jag ser på honom! =) Dom e duktiga den äldre generationen!

Kram på dej! /Mima

kerstin sa...

Tack Linda!
Jag åker med mitt jobb till Berlin
Du kommer med få åka sedan
Vilka fina vänner och familj du har
Fin ljuslykta kram kram

Marie sa...

Jag har också köpt schampoo, kostade på mig ett litet dyrare o lyxigare
- det går ju inte åt så mycket.

OCH så har jag faktiskt köpt ny mascara också, för jag har många om än lite korta ögonfransar igen =)

Kram!

Magdalena sa...

Så fint det blev! =) Och tack för att jag fick smaka en av de goda bullarna!
Bamsekram till dig!