lördag, augusti 28, 2010

GRAVID?!

Nej nej, det är inte JAG som är gravid (tycker nog att jag gjort min del i att befolka landet *s*)... men om DU är det och är beräknad att föda bebis inom den närmaste dagarna kan du anmäla dig som Buzzador och ha en stor chans att komma med i en kampanj som snart drar igång. Denna kampanjen riktar sig mot den som har barn födda mellan 1 juli och 1 september 2010.

Det finns en kampanj till som kommer gå ut till sin målgrupp inom bara några dagar. Den riktar sig mot den som har barn födda mellan den 1 januari 2009 och 17 mars 2010. Har du barn i denna åldern och är snabb att registrera dig som Buzzador har du stor chans att komma med i kampanjen!

Självklart kan även du som inte är gravid eller har småbarn registrera dig som Buzzador. Registrera sig kan man göra helt gratis HÄR.

Jag har fått vara med i många roliga kampanjer nu under sommaren. Har fått hem Drikki smoothies, Natusan first touch, Sensodyne tandkräm och har fått lyssna på ljudböcker genom Storytel.


Drikki gick helt klart hem hos vår lille Erik. Han gav drycken högt betyg!

2 kommentarer:

Marie sa...

Vill bara skicka en hälsning o en stor varm kram till en stark o tapper tjej!
Jag vet hur mina tankar har gått o fortfarande gör ibland, men kan ändå inte föreställa mig hur du måste brottas med inte bara den dumma cancern, utan även de tråkiga hjärnspökena.
KRAM!

Anonym sa...

kostar det något? / Anna