tisdag, augusti 03, 2010

GRATTIS MAGDALENA

Jag har en vän som jag känt hela livet! Jag är bara 2½ månader äldre än henne så jag hälsade till och med på henne på BB. Det går nog inte känna någon så mycket längre än så. Hon har nästan varit som en syster för mig. Ja, som en tvilling närapå.

Vi har gjort nästan allt tillsammans. Vi tävlade om vem som först kunde tappa sin lösa framtand, vi satt alltid intill varandra i bussen, vi väntade alltid in varandra i skolan så att vi till exempel var på samma sida i matteboken, vi valde samma utbildning på gymnasiet, vi åkte till USA som au pair tillsammans... ja, detta och mycket mycket mycket mera har vi gjort tillsammans!

Idag fyller Magdalena år (hur många år behöver jag nog inte skriva, vi slutade ju räkna vid 25 *s*). Ett stort GRATTIS till dig!!!


Jag är så glad att du finns!

7 kommentarer:

Malin G sa...

Åh vad fina ni är!
Är fotot från 30-årsfesten kanske?
Vänner från barndomen är dyrbara, då man har många härliga minnen att dela!

Hoppas att du känner dig bättre nu!
Kram

Fnissi sa...

Ja, man förknippar liksom er med varandra! Grattis till er båda, för att ni har varann!

Lisbeth sa...

Minns från skolan att ni alltid höll ihop. Härligt att ha en sådan vän. Grattis Magdalena!
Härligt att läsa att du har mindre ont Linda. Tänker på dig!

Christina sa...

Hej Linda!
Tänker på dig varje dag,och läser din blogg.
Kram
Christina

Mia sa...

Vad underbart att ha en sån vän.

Har också en vän från jag växte upp men vi har tyvärr växt åt olika håll.

Kram

Anonym sa...

Ja visst är det fantastiskt att ni har hängt ihop så och varit vänner hela tiden.Men när ni var mellan ett och två då bara ni rev och luggade varandra hela tiden, men det var nog bra för sen har ni hållt ihop, och Linda du är lite som min dotter också har dej alltid i mina tankar ska du veta.
Stor kram till er båda
Inger

Magdalena sa...

<3 Tack!
Jag är så glad att jag har dig, och alla minnen av allt vi upplevt tillsammans genom åren... Allt från söndagarna i söndagsskolan, övernattningar i "gästisen", våra "lager", nätter i parken, på Kelly´s Corner och på Lily Flanagans´s... Och alla timmar i telefon och de stunder vi suttit och fnissat hysteriskt åt sånt som ingen annan än vi tycker är roligt... ;-)
DU ÄR BÄST!
Kram kram!