fredag, augusti 27, 2010

DROP IN?

Jag fick ett sms från tandläkaren nu på morgonen att jag är välkommen dit nu på måndag den 30 augusti. Det stod bara så. Ingen tid eller orsaken till besöket. Menar de att jag kan komma när som helst under dagen då eller?! Lite märkligt också att de skickar ett sms när de lovade att ringa och bestämma en tid tillsammans med mig. Jag försökte svara på sms:et men det gick inte. *suck*Min läkare på onkologen hörde förresten av sig igår eftermiddag. Han skulle kolla upp ifall det fanns någon möjlighet att slippa dra ut tänderna. Han sa också att det finns andra behandlingar som också kan funka. Zometa som var tänkt är den starkaste och förmodligen den bästa, men andra behandlingar kan hjälpa mig också. Å andra sidan finns aldrig några garantier för att de bästa medicinerna fungerar heller. Cellgifterna (6 behandlingar med Epirubicin + Taxotere) som jag fick under vintern och våren var också starka, men cancern var tyvärr ännu starkare...!

Usch, jag vet inte alls hur jag ska göra. Måste nog fundera på det och känna efter vad jag vill och klarar av. Men utdragning av mina två visdomständer redan nu på måndag blir det iallafall inte!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kram Kram.
Från trebarnsmamman

Hannsu sa...

men går det inte att dra ut dom, OM det skulle bli nödvändigt längre fram, och då i samband med någon annan narkos eller nåt?
Slippa göra det just nu, när det är mycket smärta och känslor inblandade ändå :(

mvh Hanna

Anonym sa...

Goaste Linda, du får inte tappa sugen.. Rätt gjort ang tandläkarn dom får väl förklara sej mer inte bara ett sms, verkar väldigt korttänkt - men det är väl just vad dom är.
Kolla med socialförvaltningen i stan ang avlösning hemma, det går kanske till och med att få personlig ass när man är så sjuk som du är, om du vill kan jag fråga på vårt kooperativ M. är duktig på sånt. Du får gärna höra av dej om detta.. Styrkekramar Anna Livf

My.Perfect.Baby sa...

Fin blogg du har Linda, och dina killar är ju suupersöta! Önskar dig allt gott och HOPPAS den elaka sjukdomen ger med sig, kan inte föreställa mig värre chock att få vid en graviditet. Du verkar vara så stark och fin! Kram!

elin sa...

Hejsan! Vilken mysig blogg du har! Jag bloggar om livet som ung mamma :) kommer ha en tävling där Libero är med och sponsrar med fina priser! Den kommer hållas måndag om du är intresserad! Min mamma födde mig bror med snitt för fyra år sedan i samma vecka, fasligt vad små dom är! Kram

Anonym sa...

Det är bra att du känner efter vad du orkar. Det är trots allt bara du som vet. Låter lite hafsigt, minst sagt, av tandläkaren att skicka ett sådant sms. Självklart borde man bestämma med dig hur en eventuell extraktion av tänderna ska gå till.
Du bestämmer!
Kram

Grabbarna bus är: sa...

Stor kram!!!! Min tandläkare vill "ditt o datt" med mig.. å nu har det gått ett år (har MASSOR att göra + trasiga tänder" o än så klarar jag mig.. jag skulle nog vänta tills det blir riktigt akut om jag vore dig. (lika skraj)

Kram igen