torsdag, juli 22, 2010

STORYTEL - LYSSNA PÅ LJUDBÖCKER I MOBILEN

Buzzador har just nu en kampanj där man får prova på Storytels nya applikation för iPhone och Android. Jag har precis börjat lyssna på Martina Haags nya bok "Fånge i Hundpalatset". Ljudböcker passar mig bra just nu när mina ögon är som de är. Har svårt att läsa böcker några längre stunder.



Fick förresten ett mail från Storytel att som tack för att jag använder deras tjänst får jag dela med mig av en bok till en vän helt gratis. Så jag tänkte att någon av er bloggläsare kunde få välja ut en bok där att lyssna på. :-)



Lämna en kommentar till detta inlägget med vilken bok på Storytel du skulle vilja lyssna på och en motivering till varför just du ska vinna. I morgon väljer jag ut en av er som får en gratis ljudbok. Glöm inte att ange din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner!

3 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Storytel är det bästa som finns, jag har lyssnat i flera månader nu och kan inte tänka mej vara utan det!
/Lisbet

Annelie sa...

Hej!

Jag skulle gärna vilja lyssna på Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist. Anledning?
Jag har efter mina 9 cellgiftsbehandlingar konstaterat hamnat i klimakteriet. Det tillsammans med denna värme gör att för det mesta ser det ut som om jag precis klivit ur duschen. Jag svettas floder och soffan är ibland enda alternativet på dagarna. Då vore det trevligt med något spännande att lyssna på.

Hoppas att din rygg snart blir bättre. Annelie

Annelie sa...

Glömde min mailadress.
anneliemalmqvist@hotmail.com
Annelie