fredag, juli 09, 2010

ORO FÖR CANCER

För precis ett år sedan skrev jag ett inlägg om att jag hittat en knöl i mitt ena bröst. Usch, minns att jag var jätteorolig då för att det skulle vara cancer. Men det var det inte! Biopsin visade att det var en helt ofarlig och godartad bindvävsknuta. Knölen försvann efter ett litet tag och det kändes skönt att kunna andas ut och veta att det inte var något att oroa sig för.

Men så fel jag hade! Den där dumma hemska cancern dök ju upp i mitt liv iallafall! :-(

Ibland sägs det att det finns en mening med allt som händer. Men vad finns det egentligen för bra med allt detta?! Ibland känns det bara som jag skulle vilja skita i allt vad jobbiga undersökningar, prover och behandlingar heter. Den tiden jag lägger på allt det är ju tid som jag hellre vill vara med min familj och mina vänner. Ibland känns det som man knappt har ett liv utan mycket kretsar kring sjukhusbesök och sjukdomen. Sen är det ju lite dubbelt också. För kan det vara så att allt det man får stå ut med gör så att man kan leva längre och förhoppningsvis till och med bli av med cancern så måste jag såklart ta den chansen. Jag vill leva LÄNGE till!

4 kommentarer:

Lotta A sa...

Linda !
Personligen så känner jag att det finns INTE en mening med allt som händer.......

Vissa saker känns bara så orättvisa och fruktansvärt meningslösa.
Som att du, en ung tjej med små barn,Familj och mitt uppe i livet skulle bli sjuk i Cancer.

Jag kan bara föreställa mej att det måste kännas som en hemsk mardröm.........

Tänker på dej <3
Kramar i massor

Linda Horn sa...

Jag får gråten i halsen när jag läser dina ord.... om din önskan att leva länge till. Hoppas, hoppas att du är bland dom som klarar sig!!!!

Kram

Pernilla sa...

Styrkekramar i massor!!!!
Pernilla

Kajsa Bergman Fällén sa...

Jag tror inte alls det finns en mening med allt som sker, däremot tror jag att det nästan alltid går att hitta en mening i det som vi drabbas av, oavsett hur hemskt det är finns det alltid någo tatt tillgodogöra sig, något att lära sig, något som gör oss till klokare och kanske bättre människor. "Every cloud has a silver lining" typ :)

Många kramar!