fredag, juli 02, 2010

FREDAG

Redan fredag. Dagarna går ganska fort tycker jag, även om de är lite långtråkiga också. När jag inte varit på sjukhuset har jag inte gjort mycket annat än legat på soffan eller ute i en stol på altanen. Vila, vila, vila och ta det lugnt. Svårt att göra så mycket annat när man är yr i huvudet.



Sen så hoppas jag även på att det gör så att det här konstiga med ögonen går över någon gång. Är inne på sjätte dygnet med den här skiten nu! Min vanliga migrän brukar vända efter tredje dygnet (om jag inte har otur så att den flyttar sig från ena sidan till den andra, för det har hänt). Än så länge idag har jag inte haft såna där zick-zack-mönster framför ögonen. Bara flimmer och prickar.



Även idag var de små busfröna morgonpigga. Eller pigga var de egentligen inte för de har blivit ganska förkylda båda två. W blir ofta risig i luftrören när han är förkyld. Typiskt nog tog Pulmicorten slut för nån vecka sen så han fick vara utan några dagar innan jag var inne på apoteket och köpte ut en ny.

3 kommentarer:

Lotta A sa...

Linda, det låter oerhört tufft att vara så yr och allt detta flimret för ögonen.

Men så skönt att du kan ta igen dej, och vila dej ett tag då då inte känner dej piggelin.

Hoppas läkarna snart kan finna vad det är som inte är helt okej.
Vad de kan göra åt situationen, för att det ska kännas lite bättre.....

Jag ser att dina vindruvor växer för fullt, det blir gott att mumsa när det är dax att skörda dem.

Trevlig helg och stor kram från oss alla.

Lisbeth sa...

Usch vad tufft du har det! Hoppas verkligen att det vänder snart och att du får hjälp med ögon-flimmret och smärtan i ryggen och att bli av med cancern. Allt det där verkar vara hur tufft som helst och så ska du drabbas av allt på en gång. Tänker på dig och skickar massor av styrkekramar!!

Mamma Mima på Landet sa...

Ush...! Hoppas det ger med sej nu! Det är bra att du vilar! Ta hand om dej, å ha en bra helg!