tisdag, juli 06, 2010

ENSIFFRIGT

Klockan är nio och dagens strålbehandling är avklarad. Bara 9 kvar nu! Känns skönt! :-)

Vaknade med ensidig huvudvärk i morse, men det gick över med hjälp av en migräntablett. Nu känner jag mig rätt pigg. Inte särskilt yr och bara ett lätt flimmer framför ögonen. Får hoppas det blir en bra dag. Inga jobbiga blixtar framför ögonen tack! Igår kände jag mig väldigt yr och konstig efter jag kom hem från strålningen. Jag började fixa lite med fotostudion på eftermiddagen, men fick tyvärr ge upp. Längtar efter att få den klar och kunna börja fota lite, men att kunna se ordentligt känns som en förutsättning för att det ska kunna bli några bra bilder.

Likaså tycker jag att det är jättekul att sitta och leka med bilder i Photoshop, men jag minns inte ens när jag gjorde det sist. Har inte ens installerat programmet i datorn efter att den ballade ur för ett tag sen och min snälla kusin hjälpte mig att ominstallera Windows i den.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda
Hoppas Hoppas nu att du får en bra dag så du orkar fixa med din studio lite,men ta lite i taget vila dej också det behöver du verkligen.Kramar Inger

Lotta A sa...

SÅ UNDERBART! Att det nu bara är 9 strålningsbehandlingar kvar.
Det låter inget vidare att vara så yr emellanåt,Hoppas att denna dagen blir bra och att du slipper känna några obehag.

Kramar i massor

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Skönt att det inte är så många strålningar kvar nu :o)

Skoj med fotostudion!
Det blir en studio här oxå, har ett rum ute i garaget som ska målas om. Men det får bli ett lite senare projekt, nu ska köket fixas först :o)

KRAMAR!

Anonym sa...

Hej !
Läser gärna din blogg och beundrar din styrka och kämparglöd .
Hoppas att du får en bra dag .
Kram

Anonym sa...

Härligt att det är på enkelsiffrigt kvar nu =)!! Hoppas resten går fort också. Förstår att det är jobbigt med allt åkande=\! Vad kul att du äntligen fått en alldeles egen fotostudio nu =)! Ha det så gott gumman, och lyckönskningar med resten av strålningen. Mååååånga kramizar från mej. Ewa.R

Lotta A sa...

Underbart att det nu är bara 9 behandlingar kvar!
Hoppas att du slipper yrsel och flimmer så att du får en härlig dag.Så du kan greja lite i din studio.....
Kram

kerstin sa...

Grattis härligt för dig kram