torsdag, juli 29, 2010

DÅLIGA BESKED

Ja, tyvärr blev det dåliga besked igår. Men tack för alla telefonsamtal, sms, mail och meddelanden som jag har fått. De betyder massor!!

Att få återfall under pågående behandling känns tungt. Hemska cancer som trivs så bra i min kropp och kan växa och överleva där trots alla gifter jag fått i mig. Men lägga sig ner och bara invänta döden tänker jag inte göra. Måste fortsätta kämpa. Har ju alldeles för mycket att leva för!

Ett hopp om att en dag trots allt bli cancerfri finns fortfarande, även om jag får erkänna att det krympte en hel del i och med de dåliga provsvaren igår. Men håller sig cancern i schack någorlunda med de bromsmediciner som finns kan jag leva ett bra tag till - och det jag hoppas på är att det under den här tiden kommer att hittas en lösning på hur man botar spridd bröstcancer! Någon gång måste någon komma på det tycker man ju.

Min insamling till Cancerfonden har fått många bidrag de senaste dagarna och summan är nu 22 650:-. TACK!!! Pengarna behövs mer än någonsin. Eller ja, de behövs såklart hela tiden. Cancermonstret drabbar alldeles för många. De senaste bidragen kommer från Gunilla, Bisse, Emma, Ragnhild, Jenny B, Jenny A, Inger, Lisbeth, Alexandra och Henrik. Tack snälla!! Här får ni en liten blomma som tack. ;-) Fast den var nog lite väl ynklig och klen... era bidrag betyder ju massor!Idag måste jag till vårdcentralen. Tog prover på sjukhuset igår, men det ena glömdes visst bort. Sen så måste jag även ha min första Zoladex-spruta. Jag skulle fått den igår, men mesproppen Linda vågade inte utan att klistra dit ett Emla-plåster först. :-P

Nähäpp, dags för en dusch nu. Värktabletterna börjar äntligen göra susen. Har haft fruktansvärt ont sen igår kväll för jag gjorde mig illa i ryggen när vi var hemma hos mina föräldrar. Toalettsitsen hade nämligen lossnat så den for åt sidan när jag satte mig och det kändes som min rygg mer eller mindre gick av! Aj aj aj! Kan ju säga att det var en dålig behandling för en redan väldigt ond rygg!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du är min hjältinna!! Och du har dina underbara barn som kommer hjälpa dig igenom detta. Massor med kramar från Susanne <3

Mamman sa...

Usch, jag blir alldeles ifrån mig när jag läser att det kommit tillbaka! Skit, men det här fixar du Linda!!

Tänker poå dig i massor, kram

Elsa sa...

Vilket hemskt besked du fått, men vilken styrka du uppvisar i ditt skrivande. Du fixar det här med den positiva syn du har. Bloggkramar i massor.

Suss sa...

Åh Linda... =(

Annika sa...

Jag vill bara säga att jag följer din blogg då och då. Blev bestört när jag läste dina senaste inlägg. Vilken skitsjukdom det här är!! Men ge aldrig upp, din kämparglöd är enorm. Styrkekramar från Annika

Jenny sa...

Kämpa vidare!

Matilda sa...

Kämpa på jag håller tummarna för dig, Ser upp till dig <3

Mia sa...

Underbart det är att läsa att du tänker kämpa.

En positiv inställning tror jag kan bota mycket och du kommer kämpa mot det där hemska monstret och ge en rejäl match. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du vinner den kampen.

massa kramar

Trebarnsmamman sa...

Hej gumman! Har inte varit här på några dagar. Fy vilka vansinnigt tråkiga besked...blä för cancersjukdommen. Den borde förbjudas ;)
Hoppas du orkar kämpa!!!!!! Vi finns här för att peppa och trösta och peppa lite till. KRAM