onsdag, juni 30, 2010

SNURRBOLL

Idag har inte varit nån jättekul dag direkt. Tänkte åkt in till sjukhuset tidigt för att ha strålningen avklarad (det är drop-in så man kan komma när man vill under dagen). Men jag vaknade och hade skitont i huvudet! Migrän. Ja, helt vanlig migrän. Den sortens migrän jag haft sen någon gång i tonåren. Flimret från igår var visserligen också kvar fortfarande, fast inte så farligt just då. Stoppade i mig en migräntablett och tog sen en dusch. Men efter duschen mådde jag inte bra alls så jag la mig på sängen och väntade på att det skulle gå över. Huvudvärken försvann visserligen men för övrigt blev det inte bättre.

Tänkte att det kanske kunde bli bättre efter frukosten så jag gick ner. Kom bara till soffan, sen var jag jätteyr och mådde illa och fick lägga mig en stund till. Efter en stund gjorde jag ett nytt försök att gå upp, men det blev in till toa för att kräkas istället. Ungefär då kom även det där irriterande zick zack-mönstret tillbaka igen. Men det har - peppar peppar - bara kommit en enda gång idag. Däremot har det varit varierande grad av flimmer framför ögonen.

Efter ett tag mådde jag iallafall lite bättre och kunde åka in till sjukhuset. Kände mig inte helt hundra när jag var där heller. Var så yr i huvudet att jag snubblade i trappan där inne.

Det känns obehagligt att det här fortfarande håller i sig. Har spenderat större delen av dagen med att ligga på soffan, för jag mår rätt ok så länge jag ligger ner och blundar. Då syns inga konstiga grejer framför ögonen, utan det är bara när jag tittar.

Ska träffa min läkare i morgon och nästa onsdag har jag tid för MR-undersökning av huvudet. De vill väl se om man har nåt innanför skallbenet! :-P Nä, skämt åsido. Jag hoppas inte de hittar nåt otrevligt där utan att detta är något som kommer gå över av sig själv... och gärna väldigt snart för riktigt surt att må så här! Min sambo har garanterat världens tråkigaste blivande fru för tillfället!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars dig vad du får stå ut med. Hoppas dom hittar nåt som går att bota med "krumelurpiller" så du är pigg snart igen.
Kram Helen

Lotta A sa...

Det låter som en riktigt kass och trist dag, som du har kämpat dej igenom.......

Jag hoppas innerligt att morgon dagen blir mycket, mycket bättre!

Blir så ledsen för din skull, över allt som du får utstå och gå igenom.

All styrka till dej och stora kramar från oss.

Trebarnsmamman sa...

Din sambo struntar garanterat i att "du är tråkig" och önskar av hela sitt hjärta att du skall må bättre!!!!! Och det gör jag med! KRAM