torsdag, juni 10, 2010

HAR LEGAT I ETT KYLSKÅP

Idag är jag på sjukhuset. Har legat i en simulator inför strålningen som börjar nästa vecka. Kom hit före kl 11 och är nog inte klar än på en stund. Klockan är snart tjugo i två. Träffade först en läkare (skriver mer om det sen, ingen jätterolig info jag fick) och sen har jag legat på en stenhård brits och de har försökt ställa in apparaten rätt. Frågade hur lång tid det skulle ta och fick svaret att runt 20 minuter kanske.

Men aldrig har man ju sån tur att allt går snabbt och smidigt. De har vridit och vänt på mig hit och dit, ändrat säkert tusen gånger på apparaten och ändå felas det på ett par millimetrar för mycket. Det var dessutom iskallt i rummet. Fick en hel hög med filtar och fick t o m låna ett par tjocka vantar för att inte frysa alltför mycket.Nähäpp nu har jag ätit klart min lunch. Ska tillbaka till strålningen nu och se om det går att få ordning på det. Håll tummarna för att det går smidigare nu och att jag klarar ligga stilla en stund till. Har så himla ont i ryggen så det är inte jätteskönt att ligga där precis.

5 kommentarer:

Ida Fridalius sa...

Låter supettrist med läkaren...

Rimfolina sa...

Tråkigt att höra att läkaren sa dumma saker... =( Stor kram till dig!

Ingela sa...

Största mod-, styrke- och hoppkramen kommer här!
Busan

kerstin sa...

Lycka till Linda!!Du fixar det du är ju super duktig
kram

Linda Horn sa...

Åååh, låter inte alls bra med läkarens nyheter!!! Hoppas att det inte är alltför illa.... Ibland undrar jag varför bara en del människor får all skit, vissa personer som verkligen skulle förtjäna all världens sjukdom och olyckor, de varndrar oskadda genom livet!! Grrrr, orättvist!!

Styrkekramar till dig!!