fredag, juni 18, 2010

FÖRSTA VECKAN AVKLARAD

Första veckan av fem när det gäller strålningen är nu klar! Den har gått rätt snabbt, även om det såklart är lite surt att behöva åka in till sjukhuset varenda dag.

Med min rygg är det fortfarande inte särskilt bra. Fick smärtstillande tabletter att ta men jag mådde jättekonstigt igår så jag tror inte jag klarar av att ta dem på dagen. Blev alldeles yr, lite illamående och matt och höll på att svimma flera gånger. :-( För jag tror väl inte att strålningen ger såna biverkningar?!

Undrar ju lite hur det ska gå att sitta i en bil en massa mil när vi ska till Säröhus i helgen?! Men varma härliga bad kan säkert lindra ryggvärken när vi kommer fram! Det hoppas jag på! :-)

6 kommentarer:

Lotta A sa...

Fy , det lät inget vidare att du mådde så konstigt av tabletterna.
Då känns det ju knappt som det är värt att ta dem.......

Hoppas att det kommer att gå bra i bilen ner till Särö, och att det känns skapligt i ryggen.

Önskar att ni får en en riktig toppen helg! Kram Kram

Lisa sa...

Hoppas ni får det jätteskönt på Säröhus! Vi var där efter vårt bröllop, och en gång i höstas när jag var gravid. Helt underbart!!

Lisbet Lindell sa...

Tyvärr är det ofta så med värktabletter att det följer med en massa otrevliga biverkningar, hoppas dina resterande veckor går smidigt. Och jag hoppas ni får en underbar helg!
Kram från Lisbet

Carina sa...

Hoppas du får en fin och skön helg Linda. Kram till dig

Marie sa...

Stort GRATTIS till att första veckan är avklarad! Ett steg till i rätt riktning o hoppas att ni får en supermysig helg.
Kram

J. sa...

Tyvärr kan jag intyga att strålningen är som du beskriver. Jag har haft alla möjliga bieffekter av strålning, men det värsta är om man bli brännskadad. Men yrsel har jag fått av varenda strålning. Jag hoppas att det blir bättre för dig!

J.