tisdag, juni 15, 2010

DAGENS SJUKHUSBESÖK

Idag var det dags för strålningstillfälle nr 2. Hade en tid idag, men de var lite försenade så jag fick vänta en stund. När jag var klar där så fick jag gå raka vägen till röntgen för att hinna dit i tid. Men det visade sig att jag hade kunnat gå i min långsammaste snigeltakt eller hunnit äta lunch först för de hade nåt krångel med datorerna.


Länssjukhuset Ryhov

Efter en ganska lång väntan fick jag komma in och göra magnetkamera-undersökningen. Det gick snabbare och smidigare den här gången än sist. Helt klart så är ju den där apparaten inte anpassad för gravida. Som icke-gravid var det inte så farligt. Mest lite långtråkigt att ligga där och sen så hördes inte radion i lurarna särskilt bra heller för den där apparaten väsnas som bara den. Lider man av cellskräck är det nog inte så roligt för det är som en "tunnel" man åker in i.

Svaret fick jag inte idag utan får vänta drygt en vecka. Har fått en tid hos en läkare. Vänta vänta vänta...! Det är en himla väntan hela tiden! Detta är väl straffet för att jag aldrig gick på "dagis". Får lära mig att vänta på min tur som vuxen istället. ;-)

4 kommentarer:

Lotta A sa...

Så skönt att allt gick bra och att det var smidigare än sist.

Att invänta svar från läkare måste vara den mest jobbiga väntan man kan utsättas för. Varje väntans dag måste kännas som en oändlighet.

Tänker på dej, stora kramar från oss!

Mia sa...

Söt du är som kan skämta lite trots allt att tänka på.

Men vad gjorde man utan humor? Ett skratt förlänger livet är nog rätt sant.

Håller alla mina tummar och tår att det bara är "vanligt" ont i ryggen som går över med lite kotknackning.

Massa Kramar

äppelblomman sa...

Skönt att det gick bra!!
Ja jag hoppas att det är samma sak för dej som för mej. Foglossning....
Hörde att man kunde ha foglossning flera år efter att man fött barn... Hoppas inte det håller i sig så länge. Tror nog oxå att man kan lättare få ont i fogarna om man blir gravid tätt, som både du och jag har blivit...;-)!
Kram K

A sa...

Vad skönt för dig! Och vad duktig du är som fixade ligga i "tunneln"

Jag skulle göra det och röntga huvudet då jag haft huvudvärk varje dag i två veckor, men jag fick sån panik och började gråta så jag fick göra en annan röntgen istället.

Huvudet var där inget fel på med tydligen så lider jag av cellskräck fick jag klart för mig :/ Haha.

Håller tummarna för din rygg!