måndag, maj 10, 2010

TÄVLING - BILJETTER TILL BARNENS DAG I HUSKVARNA

På söndag är det Barnens Festival Dag i Huskvarna. Jag har fyra biljetter dit, men eftersom vi är iväg på spa-helg då så har vi inte möjlighet att gå. Så istället för att biljetterna bara ligger här och skräpar så kan någon av er blogg-läsare få gå med er familj.

Lämna en kommentar här nedan där med en motivering till varför just du vill vinna biljetterna. Tävlingen avslutas redan i morgon kväll så att jag hinner få iväg dem med posten innan helgen.* Tobbe Trollkarl

* Kompis Bolaget, kör en show med fart o fläkt, där barnen får sjunga med.

* Jill Svensson, Huskvarnatjej känd från Talang i TV 4.

* Rebecka Malm, vinnare i minimelodifestivalen uppträder.

* Anna Lindahl med hunden Ailo visar tävlingsformen freestyle.

Hoppborgar, Ansiktsmålning, Agility (banhoppning för hundar) och massor andra aktiviteter.
GB Glace bjuder på glass till barnen.
Bubs Godis bjuder på en godispåse till barnen.
ABF och OkQ8 delar ut ballonger gratis.

7 kommentarer:

Marie sa...

Jag vill vara med och tävla såklart! Förra året missade vi barnens dag eftersom vi var bjudna på konfirmation så i år har vi lovat barnen att vi ska gå dit.

Sara sa...

oh jag skulle jätte gärna vilja vinna, både jag och sambon är arbetslösa så även om det inte kostar mycket egentligen så är det för mycket för oss, stora tösen skulle bli så glad.

Ha det så mysigt på spa-helgen :)

emma lindström sa...

Hade varit roligt att ta med Axel på barnens dag! Har konstant dåligt samvete för det är ju mest lillebror som gäller just nu. Han skulle bli överlycklig att få komma iväg på något sånt!

Hoppas ni får en mysig spa-helg!

Jenny sa...

Åh jag vill jättegärna vara med och tävla!
Även om det är en liten bit för oss att åka så gör det absolut ingenting.

Vi tar oss så sällan iväg på nåt och vi har inte ens varit iväg på nån bröllopsresa. Vi fyllde båda 30 förra året och gjorde ingenting då heller. Vi skulle kunna slå två flugor i en smäll och ta en weekend i huskvarna =) Hotell och mys och barnens dag, det kan ju inte bli bättre!

Mina grabbar på 1½ och 2½ skulle bli överlyckliga. Även jag och min man som får en anledning att ta oss ut från hemmets 4 väggar.

Håller tummarna stenhårt!
Hoppas ni får mysigt på eran spa-helg, det låter superskönt!
Kram Jenny

Annika sa...

Jag vill gärna vara med o tävla! Detta vore en perfekt grej för oss att komma iväg på, för att visa de stora pojkarna lite uppskattning. Detta är ju något som är "mest" för dom så sett. Skulle va jättekul.

Jag är från huskvarna/jkpg från början, och har min familj kvar där nere. Detta skulle vara helt fantastiskt, eftersom det skulle resultera i en heldag med familjen.
Det blir inte ofta att vi åker ner till Jkpg längre, dels pga ekonomin som inte varit den bästa på sistone! Detta skulle ju dock innebära att det endast är bensin och nåt tilltugg som behövs inhandlas, så det går inte att säga nej!

Nu sitter jag här och håller tummarna för att pojkarna får känna lite uppskattning nästa helg. lite extra. Är ju mest lillebror som tar uppmärksamheten just nu...!

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Härligt med SPA helg! Adam har som sin STORA hobby att trolla. Han göt det för publik med. Hade show på både gamla och nya fritidset. Han idol är Tobbe trollkarl. Därför vill jag vinna! Han fylle ju desutom 8 år i helgen!
*håller tummarna*

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Jenny sa...

Jag kom på en till anledning till varför jag vill vinna =) Vi firar faktiskt 4 år tillsammans imorgon. Med två barn tätt så går det i ett hela tiden och det var nära att jag glömde det. Men så har jag en tenta imorgon och påmindes om datumet...
Det skulle vara så mysigt att kunna överraska maken!

Hoppas hoppas!
Ha en fin dag!