måndag, maj 03, 2010

LITE AV VARJE

I eftermiddag har vi mest varit ute. W tycker att det är kul att gå och titta på djuren som finns här i närheten. På andra sidan vägen finns både hästar och får, så man behöver inte gå särskilt långt.Det är verkligen full fart på W för tillfället. Han är högt och lågt och överallt. Klättrar på allt han kan... och inte helt sällan slutar det med att han ramlar och slår sig! Men idag skrämde han livet ur mig. Kombinationen trappor och små barn har jag lite skräck för och idag störtade han rakt nerför källartrappan. Han slog flera kullerbyttor och jag trodde att han skulle slå ihjäl sig. :-( Men tack och lov gick det bra. Han blev rädd såklart och skrek nån minut, men sen hörde han tåget åka förbi och då ville han gå till fönstret och titta. Och sen verkade vurpan nerför trappan vara bortglömd. Usch, vi får nog sätta upp en hasp dit ner så det inte händer igen. Man kan ju hoppas att han blev lite avskräckt också efter det som hände. För säkerhets skull står även "grisen" och vaktar där nu. Han är ju skapligt rädd för den så jag hoppas att han inte vågar öppna dörren dit ner.

Sen fick E prova gungan som jag satte upp för någon vecka sen. Tänkte först att han nog är för liten för den, men det gick hur bra som helst och han skrattade och tyckte att det var jättekul!Igår kväll hade vi besök här. M och L och deras barn var här en sväng.2 kommentarer:

Lusth sa...

Det är så kul att se bilder på E för jag tycker han är så himla lik W. De är så himla söta.

Jag minns när Robin gjorde en vurpa nerför en veranda precis efter att han fyllt ett år en gång, man blir livrädd även om det kanske egentligen inte är någon större fara. Oftast ser det läskigare ut än vad det faktiskt är. Men inte är det roligare för det. Skönt att det gick bra och det är väl tur att du har en sådan bra vakt-gris så han håller sig undan i fortsättningen. ;)

Lotta A sa...

Tusen tack för titten ,av både det fina huset och dina ur gulliga barn.
Alltid lika kul att träffa dej.
Kram Kram