torsdag, april 01, 2010

VARNING FÖR ÄLGEN

Tror ni jag blev förvånad när jag satte mig här förut vid datorn och tittade ut genom fönstret och fick syn på en älg i trädgården! Det är nog den första älgen jag sett i år tror jag! Han har varit där i snart en timma och det verkar som han inte hittar ut. Han försökte ta sig genom häcken förut, men det är staket där i eftersom den går upp mot tåget så det gick inte så bra. Men nu verkar han då inte ha någon större brådska att ta sig härifrån...!

Undra bara om jag ska våga mig ut medan den är kvar här?! Han kanske är folkilsken (och oavsett vilket så är jag jäkligt rädd för så stora djur)! Å hundarna lär väl bli som tokiga om de får syn på den.

Någon som har tips på hur man sjasar bort en älg?!

2 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

haha ha Bra försök Linda! Men älg i trädgården kör jag ALLTID med hemma Så nä! APRIL APRIL! Hoppas ni får en fin påsk! Vi har lite ledigt nästa vecka. Kaan Adam och jag hälsa på nån dag? Kram

Kathleen sa...

Tur att du finns "fembarnsmamma. Dels tänkte jag inte på vilket datum det är, dels HAR jag en älgko med kalvar här varje år, så jag såg inget konstigt alls med detta (utom möjligtvis avsaknandet av bilder - INTE likt Linda....)