lördag, april 03, 2010

PÅSKAFTON PÅ SJUKHUSET

Jag har varit förkyld ett tag nu. En envis förkylning som inte velat ge med sig utan snarare blivit värre och värre! Hosta, huvudvärk, ont i öronen och lock för dem så jag knappt hör och igentäppta bihålor som gör ont. Igår kväll fick jag feber också. Låg och frös och svettades om vartannat hela natten. :-( Så i morse ringde jag sjukhuset. De vill att man gör det när man har feber och de ville att jag skulle komma in och ta prover.

Hon från labbet som kom och stack mig sa att det var ganska lugnt idag och att jag skulle få vänta högst en timma, men som vanligt så blir det alltid mer väntan på sjukhus än de säger och så även idag. Tror att de måste ha en egen klocka där på sjukhuset som går i annan takt än den vanliga. Minns till exempel en gång när de sa att läkaren var på väg och det tog en sisådär tre timmar! Då undrar man ju vilken väg han tog?!? ;-)

Hur som helst slutade dagens sjukhusbesök med en kur Amimox tre gånger om dagen i tio dagar och ett cortisonspray för näsan. Inte så kul att behöva trycka i sig en massa mediciner jämt och ständigt... men bra var ju att jag fick åka hem och inte behövde stanna särskilt länge på sjukhuset! Fast det var ett helt okej besök ändå. Pratade lite med sköterskorna som verkade ha det rätt lugnt just då och sen satt jag på balkongen där det var riktigt varmt och soligt.

Jag hann med ett snabbt Ikea-besök medan jag väntade på provsvaren. Behövde några gardin-fästen och så passade jag även på att kika efter en spegel till W:s rum som var slut sist vi var där... men idag fanns den!För övrigt så har den här påskaftonen bjudit på härligt vårväder och hade jag orkat hade jag mer än gärna tagit en lång skön promenad. Men med feber i kroppen så var det nog bättre att ta det lugnt så fick det bara bli ett besök i en lekpark här i närheten istället.

6 kommentarer:

Caroline sa...

Krya på dig, hoppas du känner dig bättre snart! Glad Påsk!
kram caroline

Elisabeth sa...

Krya på dig!! Hoppas nu att amimoxen tar ordentligt!

Kram Elisabeth

FLOOSAN sa...

glöm inte att kika in hos mig vid 21 tiden då dras vinnaren =)

Tant Ulrika sa...

Hoppas du känner dig bättre snart! =)

Kram

Kristina sa...

hoppas du kryar på dig nu när du fått medicin. Har ej orkat vara inne på din blogg på ett tag för jag har mått så dåligt av min nya behandling och nu är det dags på tisdag igen om mina värden är ok. Men det jag skulle skriva var att du tar så fina bilder och har så söta barn jag blev så glad bara av att titta på dom. Så hoppas glädjen vöer dem kan ge dig lite ny styrka. Många påskkramar från Kristina i Umeå

Anonym sa...

Gu vilken fin blogg du har!
Vill kunna fota lika fint som du (a)
Underbara barn dom e så söt så ja skulle kunna äta upp dom :)


Svårt å beskriva hur fin blogg ja tycker att du har men de e helt otroligt den finaste jag nånsin sett! kram!