onsdag, april 14, 2010

OLIKA BUD

Bräker fortfarande på här hemma med min hosta och det väser och rosslar när jag andas. Har suttit i telefon nu på morgonen och pratat med dem på sjukhuset angående min behandling i morgon. På onkologen tyckte de att vi kunde köra på i morgon som planerat eftersom jag inte har någon feber. De trodde inte det var någon fara med cvk:n heller eftersom det är en ganska snabb operation.

För säkerhets skull ringde jag till dagkirurgin också för att kolla ifall det är okej att jag tar hostmedicin före operationen och i så fall hur lång tid innan jag kan ta det. Men att vara förkyld och ha hosta när man ska in på operation och ska sövas var enligt dem ingen bra kombination alls! Fick prata med narkosläkaren som ska sätta cvk:n och han tyckte nog att jag kraxade lite väl mycket i luren när jag pratade med honom, så nu är det framflyttat tills på måndag istället.

Håll tummarna HÅRT nu för att min förkylning har hunnit ge med sig tills på måndag!!

3 kommentarer:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Äsch så trist :(. Men det handlar kanske mest om själva infektionen ändå, annars borde de väl kunnat hantera hostan tycker jag. Krya på dig!

Kram

Elisabeth sa...

Håller tummar och tår!! Jättehårt!!!

Kram
Elisabeth

Trebarnsmamman sa...

Bort förkylning, bort!!!!!!

KRAM