fredag, april 23, 2010

NÄR ÄR EGENTLIGEN EN GÅNG I LIVET?

"En gång i livet ska jag..."
Ja, vi har säkert alla en massa drömmar och planer om vad vi vill göra i livet. Tyvärr är det ofta saker som tid och ekonomin som sätter stopp för en del av allt det man vill. Men visst borde man ännu mera försöka genomföra sina drömmar? Vi lever här och nu!

Min rubrik känner ni säkert igen från reklamen på tv som handlar om att kryssa med Hurtigruten. Det är faktiskt en av de saker som jag skulle vilja göra! Norge är så otroligt vackert och en sån kryssning är förmodligen en riktig upplevelse!


Förhoppningsvis en gång i livet...?!

7 kommentarer:

Marie sa...

Kanske blir det så att vi tänker lite mer på det, men jag skulle också gärna åka Hurtigruten.
Tänk om någon snäll miljönär kunde sponsra med en resa, fylld med bara oss bc-tjejer =)

En annan sak som jag har
- att bade i ett vattenfall =)

Trevlig helg!

Emma Johansson sa...

Jag känner igen mig helt och hållet! Men en gång i livet för mig är nog om 20 år :/

Anonym sa...

Har inte åkt Hurtigrutten, men däremot bilat norska kusten från Kirkenes, Nordkap,till Bodö.Sen ett "litet" hopp och sen från Trondheim ut till kusten,Trollstigen,Gudbrandsdalen och till Oslo.Dessutom Lofoten, vilket jag varmt rekommenderar.
Ha en skön helg. Vi hoppas på sol och värme.
/Helen

jungfrun sa...

Ja man ska nog ta vara på nuet mer än vad man gör. Håller med att Norge är ett fantastiskt fint land för att inte tala om fjorderna där båtarna går in, hade svårt att sortera när vi var där huvet gick runt runt ....

Lisa sa...

Jag skulle också vilja åka Hurtigrutten. Var i Nordnorge på bröllopsresa och det var så vackert så man fattade nästan inte att det var på riktigt. Hoppas du får åka någon gång!

Lotta A sa...

Listan på vad jag skulle vilja göra "en gång i livet" skulle kunna göras oändligt lång, det finns så många platser och ställen jag skulle vilja besöka och uppleva........
Men precis som du skriver så är det dessvärre, både tiden och pengarna som sätter stopp för ens drömmar.

Jag kan tänka mej att att en kryssning som denna måste vara en enorm upplevelse, hoppas att du får chansen att göra det någon gång.
Kram

Stumpelisen sa...

De ä faktiskt en av mina drömmar me!!!! Verkar vara så fantastiskt!!!!