lördag, april 24, 2010

LÖRDAGSKVÄLL

Den här dagen började ganska segt. Lyckades inte somna förrän runt halv fyra i natt. Kände mig helt öm i kroppen och det gjorde ont varenda gång jag vände på mig. Men sen blev det en bra dag ändå och jag har mått mycket bättre! Solen och värmen gav nog lite extra energi tror jag!

Efter lunch var min farbror + familj här och fikade. Vi satt ute på altanen och det var hur skönt som helst!


E lånar min kusins fina mössa.

Resten av eftermiddagen gjorde vi lite av varje... kikade på våra grannars underbart söta lamm, plockade vitsippor, grejade lite i trädgården m.m.Sen har vi haft en lugn kväll. Ätit räkor och baguetter och sen slöat i soffan och kikat på en Wallander-film. Barnen sover gott... och detsamma gäller mig nu! Natti natti!


Trött W i sin favoritstol.

3 kommentarer:

Paula sa...

Hej Linda!
Jag har läst din blogg ett bra tag nu och har aldrig skrivit något. Men nu känner jag att jag måste skriva några rader och berätta för dig att det är hos dig jag hämtar energi för att kunna klara mitt eget livs branta stig. Så tack för att du delar med dig av Din branta stig. Vi har en liten son som är sjuk och vi vet inte vad han lider av. Han har en egen hemsida där vi skriver av oss: theo.5min.se Önskar er en trevlig söndag.
Kram/Paula

Anna sa...

Hej!
Vilken härlig dag och grattis till att sista cellgiftsbehandlingen är klar. Nu kan det bara bli bättre. Ta hand om dig! Kram Anna

impotenta sa...

Thanks a lot :)