måndag, april 12, 2010

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Då var det måndag och en ny vecka igen! Vaknade av en skinande sol och blå himmel. Härligt! :-) Var iväg till sjukgymnasten igen i morse för jag har ju ont i min ena arm. Har fått med mig en tens-apparat hem nu så jag slipper bege mig dit hela tiden. Får hoppas att det gör nån nytta. Kan ju inte säga att jag märker någon större skillnad än. Tvärtom så hade jag mer ont i armen idag än sist jag var där och inte gjorde det mindre ont när han klämde och tryckte.

Efter jag hade hämtat S på dagis var vi iväg en sväng till stan. Mötte en lastbil och fick ett fult stenskott i rutan i fredags som behövde lagas.

Igår var jag hemma hos I och kikade på hennes kattungar som är ungefär två veckor gamla. Oj vad söta de var!! Hon har två kullar just nu, en med Ragdoll och en Maine coon. Sammanlagt nio kattungar... så det blir nog riktigt livat om några veckor! ;-)3 kommentarer:

Lotta A sa...

Veckorna går i en rasande fart!
Trist med stenskottet, men bra att det gick och fixas.
Åh, så söta kattungar.
Snacka om att det händer mycket på några veckor, när vi såg dem första gången var de sååå små!

Fillis sa...

Gaaaahhhh vad söta kattungar man blir sjukt kär på en gång men inte avundsjuk att ha nio stycken om några veckor när de börjar fara runt;). Hoppas du får en bra vecka och mindre ont i armen.

Kadri sa...

men så söta