måndag, mars 15, 2010

STJÄRNOR

I lördags var min snälla "morbror" här och hjälpt oss att tapetsera klart sovrummet och fondväggen i de små killarnas rum. Det blev jättebra och C är verkligen en stjärna på att tapetsera! Tack snälla för hjälpen!! :-)Igår var min farbror med familj här och L kom med den smarta idén att klippa ut några stjärnor från fondtapeten som blev över och klistra fast dem på den motsatta väggen intill byrån. Så hon åkte hem och hämtade ett klisterspray som hon hade hemma (och tröttnar man på det man klistrat upp så är det bara att ta loss dem för det sitter inte så hårt och lämnar inga märken efter sig).Ett par nytagna bilder på W och E...4 kommentarer:

Suss sa...

Så fint Linda =)
Den tapeten har ELliot som fond i sitt rum med, fast den som är mörkare där stjärnorna består av tunna mörkblå ränder. Fräscht!

Trebarnsmamman sa...

Wow! Jättefint!

Sophie sa...

Hej Linda, Undrar bara när vinnaren av carolines smyckeskrin pressenteras. Kanon fin tapet för övrigt, vilket märke är det på den? mvh Sophie http://florafie.blogspot.com/

Mia sa...

Hej Linda!

Så underbart att du mår lite bättre! Klart du blir trött, men då har du ju soffor och sängar att slänga dig i, sen får mannen din pyssla om dig. :)

William blev jättefin! Väldigt gullig innan, men ser kanske lite äldre ut nu och frän. ;)

Min son har numera tofs eller knut i huvudet, så långt är det. Innan struttade han även runt i klänning och hårspänne. Hujedamej, var ska detta sluta?! ;)

Stor kram!
/Mia