måndag, mars 01, 2010

NU ÄR VI PÅ PLATS

Nu i helgen har vi flyttat! Oj vilket jobb det är innan alla saker är på plats, men sakta men säkert börjar ena flyttlådan efter den andra att tömmas. Vi har haft jättemycket hjälp från nära och kära med flytten. Ett stort TACK till alla er som varit här!!

Vad grejer man har!! Men samtidigt så fattas det lite också... behöver bland annat komplettera med en del mattor, gardiner och lampor. Det blir ju så när man flyttar från ett ganska litet hus (100 kvm) till ett större (230 + 97 kvm).


Här bor vi nu!

Kan säga att jag fått lite träningsvärk i benen efter allt spring upp och ner i trapporna! ;-) Här är några bilder tagna inne i huset.


Sovrummet har fått nya tapeter och det är några rum till som ska få det framöver.


William och Eriks rum.


Vardagsrummet (där det fortfarande står en hel del grejer som inte fått sin rätta plats ännu... fast det mesta stod bakom ryggen på mig när jag fotograferade *s*)


S tar ett efterlängtat premiärdopp i badkaret.

För övrigt så har min mage börjat krångla igen. Det tog bara ett par, tre dagar efter jag slutade med antibiotikan jag fick för magen så började samma symtom som jag hade för någon vecka sen att komma tillbaka. Inte riktigt så illa som när jag låg inne tack och lov. Men nu äter jag tabletterna igen. Hoppas det vänder snabbt nu så att jag kan få min behandling på torsdag som planerat.

15 kommentarer:

Lillmonster sa...

Ser jättefint ut. Tror ni kommer trivad superbra där. Sen med större plats. Nog sjutton så lyckas man fylla upp det också. :) På ett eller annat sätt.

Hoppas magen håller sig lugn nu så du får nästa behandling.

Kram Kram

Amy sa...

ser jätte fint ut :) Vart i sverige bor ni?

Fia sa...

Ser fantastiskt mysigt ut ser fram emot att kunna komma och inspektera!! :) Får ta det en bra vecka! Skönt att ni fick ordentligt med hjälp med så du kunde prioritera de viktigaste sakerna. Det ser så i ordning ut redan jag är imponerad!!!

Marie sa...

Huset ser ju kanon ut o va roligt att ha något nytt att distrahera hjärnan med, men tråkigt med magen...
Du kanske inte vill skriva det här
- men bor ni alltså i Jönköping?
I så fall är vi ju inte såå långt ifrån varandra =)

Själv så ska jag imorgon få min första taxotere-omgång.

1vuxen2barn sa...

Vad fint det ser ut! Och härligt med så stort!

Anna sa...

oj, vad fint det ser ut! Och vad ni har varit duktiga och fått i ordning mycket. Det är väl nödvändigt med alla barnen! Hoppas du får ordning på magen snabbt denna gång. Kramar och lycka till! Anna/Clifen

Anonym sa...

Oh vad fint coh vad mycket ni fått ordning på. Hoppas det ger med sej i magen. Försök ta det lite lugnt iallafall. Kram Anna Dunabo

Ludmilla sa...

Oj, vad fint ni har fått det. Otroligt att du har orkat med det där också...

Kram!

Lotta A sa...

Åh ,Så fint allt ser ut !
Hoppas ni kommer att trivas i ert nya fina hus.
kram

Mamma Fido sa...

Oj vad det ser olikt sig ut och så fint! Va skönt att ni har kommit iordning så pass som ni har jag tycker det är jättekul att huset äntligen har en barn familj som bor där så att alla rum blir använda lite lyxigt att ha ett sånt stort hus på 2 st men nu blir det liv i huset. Hoppas magen blir bättre nu!Kramiz

maria sa...

jösses så mycket ni redan har hunnit få ordning! så fint det ser ut! :-)

jättetråkigt att magen har börjat krånga igen - hoppas att den lugnar ner sig snart, så att du kan få behandlingen på torsdag! kram!

bengtsson1974 sa...

vad roligt med flytten, ser jättefint ut! kram

Kristina sa...

Men vilket fint hus ni verkar ha . Härligt med öppen spis och med så många kvadratmeter att bo på.
Hoppas att din mage lugnar sig och att du får behandling när det är tänkt.Själv lever jag i väntans tider om jag ska får börja om med min behandling dvs om hjärtat återhämtat sig så det klarar mera cellgift.
Lycka till med huset

Trebarnsmamman sa...

Ser ut att vara ett toppenhus! Och skönt att höra att du orkade med flytten

Mia sa...

Ser otroligt mysigt och fint ut Linda, kan tänka mig att det blir många mysiga kvällar framför öppna spisen! Härligt att ni äntligen är på plats!

Jobbigt att magen krånglar igen, men hoppas det ger med sig! Du får äta godis precis när du vill tycker jag, lördag eller ej! :) Man måste unna sig lite i livet.

Tänker på dig/er, säg till när vi kan hälsa på. Kram