onsdag, mars 17, 2010

IPHONE

Jaha, då har min mobiltelefon lagt av. Det går inte ladda batteriet längre. Efter lite lirkande med laddaren kan man få den att ladda några minuter. Men det luktar bränt från den också när man laddat den och jag är rädd att den ska börja brinna. Var inne i 3-butiken med den idag, men som jag trodde så var det inte mycket lönt att försöka laga den. Den är snart ett par år gammal så den har väl helt enkelt gjort sitt.

Nu har jag i allafall beställt en Iphone som jag ska få hemskickad om ett par dagar. Har ju varit lite skeptisk mot såna där avancerade telefoner (som snarare är som små datorer än telefoner)... men jag ska nog lära mig att använda den hoppas jag! :-)

7 kommentarer:

Marie sa...

Du kommer bli supernöjd, jag älskar min! Visst hade du vunnit en omnia som du tyckte var svår att använda? Jag hade nämligen också en sån i en vecka i somras innan Hasse fick ta över den och jag använde min gamla istället. Iphonen är (för att bara överdriva liiitegrann) TUSEN gånger bättre och mer lättanvänd än omnian!

Lycka till hos läkaren idag också!
Kram Marie

Trebarnsmamman sa...

Superfin lampa!!!!!!! Sådan skulle jag verkligen vilja ha! Och en iphone för den delen med ;) Försöker hinta maken om att jag behöver en men han går inte på det :( Du kommer bli så nöjd!!!! Och du det är du värd...bara det bästa till den bästa!

Amy sa...

Du kommer inte ångra dig! Bästa telefonen någonsin!

Ann-Louise sa...

Bra val av telefon och den är superenkel att använda! Jag behövde inte ens läsa instruktionsboken (vilket jag alltid gör annars).

sara - tävlingar, rabatter och en massa galla. sa...

Du kommer bli nöjd, jag var med tveksam till en början. Men den har ju liksom allt, i appstore sen skall du ladda ner gorillacam :-)

Ludmilla sa...

Du kommer definitivt att bli nöjd! Det finns så mycket kul appar till den också!

Den kommer att bli ett med dig! Promise!

Hoppas att det har gått bra på sjukhuset idag. Ja, det är väl så att när de dagarna närmar sig så påminns man om sjukdomen och att man liksom inte äger sin tid...

Men det kommer ju något gott av det. En dag i taget.

Kram!

Anonym sa...

du kommer bli nöjd Linda, bara du inte tog en vit som jag gjorde mvh
Kusin Robin