måndag, mars 29, 2010

GULLEFJUN

Håret på huvudet lossnade ganska snabbt efter första behandlingen med cellgifter, fast tiden då huvudet var 100% kalt var inte särskilt lång för små ljusa tunna strån började ganska snart täcka huvudet och man ser ut som ett "gullefjun" på knoppen. Men så länge mer cellgifter droppas in i kroppen blir det inte mycket mer än de där fjunen. Det är liksom inget tjockt hår som man gör någon frisyr av direkt.Men nu det sista har även ögonbryn, fransar och de små håren man har i näsan börjat ramla av och det känns sådär roligt. Får lätt in skräp i ögonen och när näsan börjar rinna så finns det inget som tar stopp, vilket ju är så lagom kul nu när jag är förkyld. De enda håren jag har i näsan just nu är nog katt- och hundhår (för det är makalöst vad de fäller just nu)! ;-)

3 kommentarer:

Mia sa...

Det tänker man inte på vad mycket nytta man har av hår lite här och där. Annars ägnar man ju timmar åt att ta bort hår i armhålor, på benen och i ansiktet...
Snällt av djuren att sympatifälla!
/En mamma från AfF

Elin Hejdenberg sa...

Jag har fått tillbaka lite ögonbryn..men det är bara fjun. Ögonfransar har jag räknat till TRE stycken! Hår har jag inget.. Men det stör mig inte längre.. Mitt hår som va typ mitt allt förut.
Det där med matlust ja, å kortison.. Det är lixom en konstig kombination. En vecka i månaden har jag som maten smakar bra, så då passar man på =)
KRamar

Marie sa...

Samma här, med håret. Fast helt blank o kal har jag nog aldrig hunnit bli, mer lite fläckigt luddig. Snyggt =)
Har även tappat lite ögonfransar, men inte alla, än går det att måla några =)
Men min mage, den lever ett helt eget liv.
Kram!